Vespro_001.jpg
Vespro_002.jpg
Vespro_003.jpg

2 for 1 på lækre tapas tallerkner serveret med lune italienske specialiteter til et godt glas rød- eller hvidvin fra Vespro Vinbar på indre Nørrebro

155,- / 310,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på lækre tapas tallerkner serveret med lune italienske specialiteter til et godt glas rød- eller hvidvin fra Vespro Vinbar på indre Nørrebro

Nørrebros Toscana

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

Vespro Vinbar er et autentisk sted med masser af god italiensk vin. Her er der noget for enhver smag, og indehaver Rafaella står altid til rådighed til at hjælpe med at finde en vin, der falder i ens smag. Dagens tilbud giver 2 for 1 på et glas af husets rød- eller hvidvin, og en tallerken med lækre specialiteter fra Italien.

Vespro Vinbar byder på et glas af husets rød- eller hvidvin. Husets vin varierer men kan for eksempel være en Augurio, der er en rødvin fra Norditalien. Den er lavet på lokale druer, og er en meget elegant og blød vin, der har en let smag af skovbær. Den hvide kan være en Grechetto, der kommer fra central Italien og er lavet af Greco druen. Til dagens tilbud hører også en tallerken med italienske specialiteter som består af risotto, bresaola, gratineret polenta, carpaccio og en eller to slags forskellige salater, som varierer efter årstidens råvarer.

Vespro Vinbar er en autentisk italiensk vinbar i hjertet af Nørrebro. Indehaver Rafaella Burattelli er oprindeligt fra Toscana og kom til Danmark i 1997. Hun har altid været interesseret i mad og vin, og derfor var det naturligt for hende at åbne Vespro Vinbar, hvor danskerne kan opleve det bedste fra Italien. På Vespro er der selvfølgelig masser af lækre vine, men italienske specialiteter er også at finde bag disken.

Rafaella køber selv alt ind og elsker at have vine lavet på lokale druer fra forskellige steder i Italien. Kvaliteten er altid i fokus, og man kan finde specialiteter selv fra små italienske køkkenhaver som Rafaella køber lækre italienske specialiteter fra. Derfor udvider Rafaella til sommer med en delikatesse forretning i nabolokalet, så kan du også få lækkerierne med hjem.

Vespro er en rigtig familieforretning og næsten hele Rafaellas familie har været involveret i åbningen. Hendes søster hjælper med at servere, og hendes far har hjulpet med at bygge hele Vespro, så det blev præcis som Rafaella forestillede sig det. Det er altså muligt at møde hele Buratelli familien på Vespro, og få sig en lille snak på italiensk, mens man mæsker sig i lækker vin, pølser, ost og andet godt.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.11.2010 til 01.04.2011.

Bordbestilling påkrævet.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag: lukket

Tirs-tors: 14-23

Fre-lør: 14-24

Søn: lukket

vespro.dk

Anmeldelser

AOK

"Jeg fik anbefalet vinbaren af nogle venner. Min veninde og jeg tog afsted og det var et hyggeligt sted med rigitg god betjening. Man føler sig virkelig hjemme og personalet er dygtige til at fortælle om de forskellige vine. Lækre ostefade og kager. Anbefales til alle der vil have en hyggelig aften på nørrebro!"

Set på aok.dk

Aftalepart

Vespro
CVR: ??
  • Vespro
    Vespro Vinbar
    Vedbækgade 18
    2200 Kbh N
Vælg variation
Vælg variation