tatoenke_008.JPG
tatoenke_001.JPG
tatoenke_002.JPG
tatoenke_003.JPG
tatoenke_004.JPG
tatoenke_005.JPG
tatoenke_006.JPG
tatoenke_007.JPG

Lækre hovedretter for 2 personer på Den Tatoverede Enke

208,- / 416,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Glæd jer til vidunderlige variationer af smagfuldt dansk oksekød ledsaget af årstidens bedste garniture på Den Tatoverede Enke. Gælder for 2 personer

Smagfuldt årstidsmad

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

"Sæson, sæson, sæson," prædiker køkkenchef Jonas Harlfeldt, da Downtown møder ham på Den Tatoverede Enke. "Når du spiser her, er du aldrig i tvivl om, hvilken årstid det er," forklarer han ivrigt om sin sæsonprægede tilgang til madlavning.

Og dagens hovedret er da også en rigtig januar-ret i ordets bedste betydning - langtidsbraiseret dansk oksekød, kraftig sauce lavet på kalvefond, smørdampet grønkål med citron og kartoffel bagt med rosmarin. En særdeles varm og nærende tallerken til vinter-vindens bidende kulde.

Vi har svært ved at skjule vores begejstring, da Jonas Harlfeldt sætter de overdådige prøvesmagningstallerkner foran os. Det smørmøre tværreb er supersmagfuldt og smelter på tungen i en saftig symfoni af urter, øl og okse. Dyppelsen er lavet af 80 liter kalvefond kogt ned til 1,5 liter kraftig og intens vintersovs - vi får cirka en halv deciliter på vores tallerkener, hvilket er mere end rigeligt til at give ekstra smag til både kød, kål, kartofler og puré.

Som ledsager til maden får vi serveret hjemmelavet foccacia, der er bagt med lys hvedeøl og rosmarin. Ifølge Jonas Harlfeldt er det ofte brødet, der løber med gæsternes opmærksomhed. Mange besøgende spørger efter brødopskriften, og det har resulteret i, at Den Tatoverede Enke har udgivet en kogebog med opskrifter på brød og andre signatur-serveringer.

Med dagens tilbud har du mulighed for at erhverve dig kogebogen "4 sæsoner på Enken" for 99 kroner - den koster normalt 148,-. Vi vil desuden anbefale, at I prøver en mørk, belgisk klosterøl fra St. Bernardus til maden. Det gjorde vi, og den kraftige øl er en yderst kompetent ledsager til den smagfulde vintertallerken. Velbekomme!

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.01.2012 til 21.03.2012.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Max. 1 værdibevis pr person.

Bordreservation er påkrævet og kan kun foretages på mail@dentatoveredeenke.dk

Gør opmærksom på, at I kommer fra Downtown, når I bestiller bord.

Max. 4 personer (dvs. 2 Downtown-værdibeviser) pr. selskab.

I har mulighed for at købe kogebogen "4 sæsoner på Enken" for 99 kr. Den koster normalt 148 kr.Information

Åbningstider:

Tirs-lør 17-24

Køkkenet har åbent 17-22.

Anmeldelser

aok.dk

"Hamrende godt.
Jeg vil godt have lov til at udtrykke min store respekt og ros til Restaurant Den tatoverede Enke og dens personale. Har netop spist på restauranten og sikke en oplevelse, det var. Maden er simpelthen i verdensklasse, og man får den ypperste service. Jeg vil give ALLE mine allerbedste og varmeste anbefalinger til stedet."

Set på aok.dk

Aftalepart

Den Tatoverede Enke
CVR: 25797825

Adresse

Gothersgade 8
1123 København K
  • Den Tatoverede Enke
    Baron Boltens Gaard
    Gothersgade 8
    1123 København K
Vælg variation
Vælg variation