house_007.JPG
house_001.jpg
house_002.JPG
house_003.JPG
house_004.JPG
house_005.JPG
house_006.JPG

Eksklusiv herreklipning hos HOW by Charlotte Elsted

270,- / 583,-
  • 54% rabat
  • Slutter om

Få en luksus-herreklipning med hovedbundsmassage og hårkur hos HOW by Charlotte Elsted på Frederiksberg

Ultimativ selvforkælelse hos HOW by Charlotte Elsted

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

"Vi har altid champagne på køl til vores gæster," fortæller frisør Charlotte Elsted med et smil, da Downtown besøger hende i hendes eksklusive salon på Frederiksberg. "Og der bliver sat en hel time af til klip og kur," siger hun. Det er selvforkælelse, som de færreste mænd har prøvet at unde sig selv.

Og lige præcis selvforkælelse og velvære er i fokus, når du er gæst hos HOW by Charlotte Elsted. "Mange mænd har aldrig prøvet at være hos en 'rigtig' frisør. De er slet ikke klar over, hvor mange muligheder, de har," fortæller Charlotte. Og det er ikke så få. "Pigerne her i salonen kan det hele," fortæller hun, "de er på kurser hele tiden og er altid up to date med de nyeste trends og tendenser."

Men frisuren skal naturligvis matche dig og din stil. "Hvis en fyr kommer ind i salonen med cykelhjelm og Fjällräven-rygsæk, så skal han måske ikke ligne noget fra forsiden af Euroman," siger Charlotte med et glimt i øjet.

Selve behandlingen starter med, at du får vask, hovedbundsmassage og kur, så hår og hovedbund kommer i rigtig balance. Herefter sætter du dig til rette i frisørstolen og aftaler med den pågældende frisør, hvordan frisuren skal skæres. Her bliver der hovedsageligt kigget på hovedform, hårmængde og personlige præferencer.

Og hvordan reagerer Københavns velværeforskrækkede macho-mænd så på champagne og selvforkælelse? Ifølge Charlotte Elsted har der ubetinget været god respons. "De mænd vi får ind i salonen, har reageret meget positivt. De er superglade for den behandling, de har fået," siger Charlotte Elsted med professionel stolthed.

HOW by Charlotte Elsted tilbyder desuden toupéer og andre løsninger til mænd med vigende hårgrænse. Der er mulighed for at blive behandlet i seperate rum, så du altid er sikret fuld diskretion.

God fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.01.2012 til 31.07.2012.

Tidsbestilling påkrævet på tlf. 35 36 35 62. 

Max. 300 værdibeviser til salg.

 

Max. 1 værdibevis pr. person.

 Information

Åbningstider:

 

Man 9-17

Tir 9-17
Ons 9-17
Tors 9-19
Fre 9-18
Lør 9-14
Søn lukket

Aftalepart

House of Waldorf
CVR: 31627303

Adresse

dalgas Boulevard 59
Kbh
  • HOW by Charlotte Elsted (Ikke i brug)
    Dalgas Boulevard 59
    2000 Frederiksberg C
    Tlf. 35 36 35 62
Vælg variation
Vælg variation