Sog_001.jpg
Sog_002.jpg
Sog_003.jpg

50% på lækre designer-cykelhjelme hos Sögreni Cykler, Sankt Peders Stræde

295,- / 590,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på lækre designercykelhjelme hos Sögreni Cykler, Sankt Peders Stræde

Kom sikkert frem med stil

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

 

Der er det sidste år sket et boom inden for salg af cykelhjelme. Flere og flere danskere er begyndt at bruge cykelhjelmen, når de bevæger sig ud i trafikken. Grunden til dette er blandt andet det stigende udbud af designerhjelme, der er kommet frem på markedet. Desuden er forståelsen for behovet for beskyttelse trængt igennem. Sögreni Cykler har også mærket dette og giver nu muligheden for den kræsne bruger at erhverve sig et lækkert kvalitetsprodukt til kun den halve pris.

Sögreni Cykler er en cykelforhandler udover det sædvanlige. Butikken har ligget i Sankt Peders Stræde i 30 år og har en rar atmosfære. Man kan mærke den store passion, der er for faget både i butikkens indretning og den behagelige betjening. Deres grundlæggende værdier er kvalitet, funktionalitet og design, hvilket er gennemgående i alle deres produkter lige fra cykler til ringeklokker og fra sadler til cykelhjelme.

Hos Sögreni Cykler henvender man sig til alle, der er glade for at cykle, men  samtidigt kan behovet hos feinsmeckeren  tilfredsstilles. Alle cykler er håndlavet og kan tilpasses efter ens behov, hvilket betyder at der ikke findes to helt identiske cykler. Der bliver ikke gået på kompromis med hensyn til materiale uanset produkt, hvilket også tydeligt kan ses og mærkes på deres cykelhjelme.

Der er tre cykelhjelme at vælge imellem (dem man kan se på billederne), der alle findes i størrelserne small, medium og large med justerbar rem. Hjelmene har et meget klassisk retro design og lever op til de kvalitetskrav Sögreni normalt står for. Farverne man kan vælge imellem er læderbrun, bordeaux og sort.

Dagens tilbud giver muligheden for at erhverve sig en af disse designerhjelme inkl. cykelbriller for kun 295 kr. hvor normal prisen er 590 kr. Et musthave for designelskere eller folk der sætter pris på noget, der er lidt udover det sædvanlige.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.11.2010 til 24.02.2011.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tor: 10-18

Fre: 10-19

Lør: 10-15

www.sogreni.dk

Aftalepart

Sogreni
CVR: ??

Adresse

Sankt Peders Stræde 30A
1453 København K
  • Sogreni
    Sögreni Cykler
    Sankt Peders Stræde 30 A
    1453 København K
Vælg variation
Vælg variation