cosmo_001.JPG
cosmo_002.JPG
cosmo_003.JPG
cosmo_004.JPG
cosmo_005.JPG
cosmo_006.JPG
cosmo_007.JPG
cosmo_008.JPG
cosmo_009.JPG
cosmo_010.JPG

Reducer dine rynker med filler hos Cosmo Laser Clinic

1.599,- / 3.200,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Reducér rynker og fjern skønhedsfejl i huden med 1 ml. filler hos anerkendte Cosmo Laser i Indre By. Behandlingen udføres af en sygeplejerske

Ingen ved det. Alle bemærker det.

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

"Så kommer der et lille prik". Mine hænder griber hårdt om armlænet, da sygeplejerske Maria Hansen stikker den lille kanyle ind og trykker Esthélis-geléen ind under huden. Det svier og hiver i mine tårekanaler, men jeg konstaterer, at det faktisk ikke er slemt. Og når jeg samtidig ved, at hun er i gang med at fjerne et irritationsmoment, som generer min forfængelighed, så er jeg villig til at stå igennem lidt ubehag.

De sidste par år har jeg opbygget en kronisk alvorsrynke mellem mine bryn. Den har længe irriteret mig, men først efter Maria har udjævnet den med filler, kan jeg virkelig se, hvor flot det er at få den fjernet. I spejlet møder jeg en mere sund, ung og glad udgave af mig selv.

Nu er Cosmo Laser Clinic heller ikke en tilfældig klinik i København. Den ligger på den eksklusive Nybrogade med udsigt til kanalen og Thorvaldsens Museum og har til huse i en luksuslejlighed med stuk, sildebensparket, høje paneler og lysekroner. Her bliver taget imod af læger og sygeplejesker med kitler og smilende, professionel attitude. 48 timer inden behandlingen får jeg min første konsultation af den smukke sygeplejerske Maria Hansen. Det gør mig tryg, at hun er så flot - på den helt naturlige måde. Men det gør mig endnu mere tryg, at hun i den grad har styr på sit håndværk og med en overbevisende professionalisme fraråder nogle af de forbedringsforslag, jeg selv kommer med. Har du furer, smilerynker, rygerynker eller andre skønhedsfejl, så har du mit ord på, at en forskønnende injektionsbehandling hos Cosmo Laser Clinic er en god idé.

Hvad kan jeg få behandlet?

 • Linjerne mellem næse og mund (Nasolabiale furer)
 • Øjenrynker ("kragetæer")
 • Rygerynker
 • Smilerynker
 • Bekymringsrynker
 • Pandelinjer

Hvor meget filler får jeg?
Du får 1 ml., som er nok til et område, alt efter hvor dybe dine furer eller rynker er. Da min panderynke var udfyldt var der en del mere tilbage, som evt. kunne bruges et andet sted. Du vil opleve en markant forbedring af din huds udseende efter blot en enkelt behandling.

Hvilken filler får jeg?
Du får filleren af mærket Esthélis, som er det samme materiale som Restylane, bare fra et andet firma, som er begyndt at overhale i popularitet i Skandinavien.

Ser jeg resultatet med det samme?
Ja, men der går en lille uge, før du ser det fulde resultat. Til at begynde med lægger filleren sig som en "pølse," der føles hård, når du mærker på den, men den bliver blød og integrerer sig efter nogle dage.

Hvor lang tid holder det?
Mellem 6-12 måneder, alt efter hvor du får det lavet. Jo højere oppe i ansigtet des længere holdbarhed.

Er der risiko ved det?
Der er altid risiko for infektion ved alle former indgreb i huden, men det er yderst sjældent med Esthélis og Restylane, da præperatet består af vand og hyaluronsyre, som i forvejen findes i dit bindevæv. Infektioner er endnu aldrig oplevet hos Cosmo Laser.

Din tryghed:
Cosmo Laser Clinic er registreret hos Sundhedsstyrelsen. Det er din sikkerhed for, at de lever op til alle lovkrav.

 • Du får grundig vejledning og information ved en indledende gratis konsultation.
 • Det er kun læger og sygeplejersker, der behandler.

Betingelser

 • Kan indløses fra 09.01.2012 til 09.04.2012.

Du skal have en gratis konsultation min. 48 timer før behandlingen. Du booker tid online på www.cosmolaser.dk.

Ønsker du at få behandlet flere områder, får du 20 % på efterfølgende behandlinger.

Den ikke-permanente filler, som bliver brugt i denne behandling er Esthélis, som har samme indhold og virkning som Restylane.

Bestil tid på tlf.: www.cosmolaser.dk eller tlf. 35 39 48 00

Max 1 værdibevis pr. personInformation

Åbningstider:

Man: 8-18

Tir-tor: 8-20

Fre: 10-18

Lør: 9-15 (1. og 3. lørdag i måneden)

Aftalepart

Cosmo Laser & Skønhedsklinik
CVR: 32291031

Adresse

Ny Vestergade 1, 1. sal
 • Cosmo Laser & Skønhedsklinik
  Nybrogade 26, 2. th.
  1203 København K
Vælg variation
Vælg variation