zeze_012.JPG
zeze_001.JPG
zeze_002.JPG
zeze_003.JPG
zeze_004.JPG
zeze_005.JPG
zeze_006.JPG
zeze_007.JPG
zeze_008.JPG
zeze_009.JPG
zeze_010.JPG
zeze_011.JPG

Få 2 overdådige hovedretter hos Café Zeze i Indre By

172,- / 345,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Vælg mellem 4 udvalgte hovedretter på kendis-caféen Zeze – oplev, hvordan det smager, når køkkenchefen Michael Roux folder gastronomien ud i Indre By. Tilbuddet gælder for 2 personer

Kendis-café med stærkt køkken

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Café Zeze i Ny Østergade serverer gedigen mad i det charmerende forretningskvarter. Især lever køkkenet op til vores høje forventninger, og vi smagte på alle de 4 retter, som I har mulighed for at vælge blandt. Den nye køkkenchef har været i lære hos verdensmesterkokken Rasmus Kofoed - og det kan smages!

Jeg har før besøgt Cafe Zeze på en formiddag. Ud over den gode mad, husker jeg at caféen var ganske velbesøgt allerede tidligt på dagen. Endnu engang står jakkesættene i en lille kø ved baren, og bordene er godt besat af frokostsultne og kaffedrikkende gæster.

Siden sidst er Michael Roux tiltrådt som ny køkkenchef og menukortet let ændret. Michael er lært op på verdensmesterkokken Rasmus Kofoeds Geranium fra dengang de holdte til ved Kongens Have.

Risotto med kammuslinger
Første tallerken byder på en lys risotto med stegte kammuslinger og knald på krydderurterne. Kammuslingerne er sprødstegt og har bevaret sin saft, mens risottoen er dejlig cremet og velafstemt.

Pastaret med oksemørbrad og parmesansauce
Caféens storsællert er en sikker pastaret med strimler af saftig oksemørbrad og grønt i en lys parmesansauce. En ret, der vil falde i de flestes smag med sammensætningen af det luksuriøse kød, den lette ostesauce, svampe, rød peber med mere.

Torsk på spinatkartoffelmos
Næste ret har måske ikke oddsene med sig i samme grad. Torsk er fra naturens side ikke den mest smagfulde fisk, men der er godt med saft og smag i den torsk Michael serverer for os. Den skindstegte torsk ligger på en dejlig spinatkartoffelmos og er omgivet af sauteret porrefennikel, gyldenglinsende estragonsauce og grønne urter.

Saucerne er generelt rigtig godt balanceret i samtlige retter, vi får serveret.

Kalvesteak med dampede karotter og broccoli
Sidste stop på vores tur gennem de mange retter består af en flot kalvesteak med dampede karotter og broccoli samt en sauce med god kalvesky og tomat. Ved siden af en skål pommes sautée samt en lille ekstra kande af den herlige sauce. Pebersteaken er, som pastaretten i øvrigt, en sikker ting for kødelskerne. 

Placeringen er ikke det eneste attraktive ved Café Zeze - køkkenet har nemlig stadig godt styr på sin metier på denne formiddag med godt gang i biksen. Vær opmærksom på, at tilbuddet kun er gældende i aftentimerne fra kl. 17.30-22 lørdag-torsdag.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.01.2012 til 31.03.2012.

Tilbuddet gælder kun lørdag-torsdag.

Tilbuddet gælder for 2 personer, som hver kan vælge én af de fire omtalte hovedretter: Risotto med kammuslinger, Pastaret med oksemørbrad og parmesansauce, Torsk på spinatkartoffelmos eller Kalvesteak med dampede karotter og broccoli. Menukortets øvrige retter er ikke inkluderet.

Bordbestilling mindst 48 timer i forvejen på tlf. 33142390.

Selskaber kan max. være på 8 personer.Information

Åbningstider:

Tilbuddet gælder lørdag-torsdag kl. 17.30-22.00.

Anmeldelser

ibyen.dk

"Det er et rart sted med en god stemning og en genuin atmosfære."

 

iByen-anmeldelse

Aok.dk

"Fantastisk GOD betjening og lækker mad. Zeze er den lækreste lille café i hele København. Alt maden er fantastisk, både morgen, middag og aften. Betjeningen er ekstremt god, det er et sted man elsker at være"

 

Set på aok.dk

Aftalepart

Cafe Zeze
CVR: ??

Adresse

Ny Østergade 20
1101 København K
  • Cafe Zeze
    Ny Østergade 20
    1101 København K
    Tlf.: 33 14 23 90
Vælg variation
Vælg variation