marianne_006.JPG
marianne_001.JPG
marianne_002.JPG
marianne_003.JPG
marianne_004.JPG
marianne_005.JPG

1 times helkropsbehandling med kranio-sakral terapi

275,- / 550,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få kroppen til at give slip med 1 times helkropsbehandling med kranio-sakral terapi hos fysioterapeut og kranio-sakral terapeut Marianne Månsson

Kranio-sakral terapi som selvhelbredelse

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

 

"Jeg kommer fra en familie, der aldrig har benyttet sig af alternativ behandling. Alligevel vidste jeg, at jeg ville være kropsterapeut. Men jeg tog først fysioterapeutuddannelsen, så ingen kunne bilde mig noget ind," forklarer Marianne Månsson mig med et skævt smil, da jeg besøger klinikken en blæsende januardag.

Hun har videreuddannet sig til kranio-sakral terapeut på College of Cranio Sacral Therapy i London i 2006. Siden har hun arbejdet både i England og i Danmark. "Jeg kan lide idéen om, at kroppen har ressourcerne til at helbrede sig selv. Nogle gange skal den bare hjælpes lidt på vej," uddyber Marianne Månsson.

I de bløde stole starter vi med at finde frem til mine problemområder. Og så begynder behandlingen, som består af blide tryk, der virker dybt i vævet og er regulerende på centralnervesystemet.

De helt lette berøringer føles som mikroskopisk massage. Jeg nyder det til fulde, og jeg falder ind og ud af bevidsthed, mens jeg bliver behandlet på fødder, lægge, hofter og nakke/skulder. Det er herligt afslappende, og jeg har en snurrende fornemmelse under behandlingen. Det åbner særligt op i området omkring min nakke og skuldre, hvor jeg kan mærke en bølgende form for varme.

Med understregende gestikulationer fortæller Marianne Månsson, at kranio-sakral terapi går ud på at befri kroppen fra de spændinger og blokeringer, som forhindrer den optimale funktion af blandt andet immunforsvaret og nervesystemet.

Min krop tager åbent imod behandlingen, og det virker som et sundt værktøj til ren kropsafslapning i en myretravl hverdag. Kroppen får nemlig lov og tid til at give slip, og det kan man jo passende gøre til en hjemmeøvelse inden og efter kranio-sakral terapien.

Betingelser

 • Kan indløses fra 07.01.2012 til 06.07.2012.

Bestil tid på tlf.: 28 74 90 50.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 225 værdibeviser til salg.

Udløbsdato: 6. juli 2012.

Behandlingen tilbydes både på Østerbro, i Osted og Humlebæk.

Særlige betingelser: Afbud minimum 24 timer før. Ved udeblivelse fra aftalt tid kan værdibeviset indløses.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

Marianne Månsson
 • Marianne Månsson
  Stockholmsgade 31, kld.
  2100 København Ø
  Tlf. 28 74 90 50
 • Marianne Månsson
  Langetoften 9A, Osted
  4320 Lejre
  Tlf. 46 49 77 40
 • Marianne Månsson
  Bogårdsvej 339
  3050 Humlebæk
  Tlf. 28 74 90 50
Vælg variation
Vælg variation