In_20Heaven_001.jpg
In_20Heaven_002.jpg
In_20Heaven_003.jpg
Bella_donna_4.jpg

??

638,- / 1.275,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på Hot Stone kropsmassage, Exuviance ansigtsbehandling inkl. guldmaske og paraffin kur af hænder - I alt 1,5 times luksus hos Bella Donna Wellness

Bella Donna Wellness

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

Hos Bella Donna Wellness er der velvære for alle pengene. Her kan du overlade din krop i top-professionelle hænder og bare lade dig forkæle, mens verden stresser videre udenfor. Med dagens tilbud får du Hot Stone Massage, der løsner op for spændinger i kroppen, en paraffin kur, der blødgør hænderne og en Exuviance ansigtsbehandling med frugtsyre samt lækker guldmaske, der tilsammen tilfører masser af fugt, mindsker porrer og rynker samt afhjælper pigmentforandringer og akne.


Bella Donna Wellness er ejet af Marianne Elsass, der har mange års erfaring fra branchen. Tidligere lå Bella Donna i Charlottenlund, men er nu flyttet til større og yderst lækre lokaler i underetagen af Hellerup Park Hotel. Når du træder ind af døren bliver du mødt af lækkert interiør i mørke farver, hyggelig lounge stemning med afslappende musik, dæmpet belysning og en rindende Buddha fontæne. Marianne Elsass er selv specialiseret i permanent makeup/mikropigmentering, og efter mere end seks års erfaring er hun som en af de få i Danmark blevet udnævnt til Elitepartner hos Long-Time-Liner.

Hot Stone Massage er massage med varme lavasten, og er en helt unik oplevelse. Varmen fra stenene afslapper muskelvævet, og når dette kombineres med dybe massagestrøg, opnås der en meget blødgørende massage. Massagen er meget dybdegående og lindrer muskelspændinger effektivt, og giver samtidig en indre ro der modvirker stress. Behandlingen varer 55 minutter.

Exuviance Ansigtsbehandling indeholder afrensning, frugtsyrepeeling, guldmaske og dagcreme. Frugtsyrebehandlinger afhjælper både tør og irriteret hud, rynker og pigmentforandringer, samt mindsker porerne.  Exuviance frugtsyre løsner og fjerner laget af gamle døde hudceller der som oftest sidder i huden, og giver dermed plads til de nye hudceller. Dette giver huden et jævnt og friskt udseende.

Paraffin kur af hænderne tilfører fugt og gør huden blød og lækker. Årstiden for tørre hænder er startet - så paraffin kuren er skøn netop nu, da kulde og blæst er hård for hænderne.

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.11.2010 til 23.02.2011.

Tidsbestilling påkrævet.

Der kan bestilles tid på telefon eller på online booking, husk at oplyse referencenummer når der bookes.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-tirs: 10-18

Ons: 10-20

Tors: 10-18

Lør: 10-15

www.klinik-belladonna.dk

Aftalepart

Bella Donna Wellness
CVR: ??
  • Bella Donna Wellness
    Hellerup Park Hotel
    Strandvejen 203
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation