mindeogbody_003.JPG
mindeogbody_001.JPG
mindeogbody_002.JPG

2 måneders sjov motionstræning på hold for overvægtige

149,- / 798,-
 • 81% rabat
 • Slutter om

Tab dig med ubegrænset holdtræning og dans de næste 2 måneder. Move Mind & Body tilbyder træning i de rigtige rammer til dig med et BMI på 25+

Slanke sild - ingen adgang

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Willi Hansen

 

Missionen hos Move Mind & Body er at skabe et fællesskab, hvor overvægtige kan træne og slanke sig på en sjov måde. Og det er bedst, når alle er overvægtige, forklarer indehaver Mette Bugge: "Det afgørende er, at rammerne føles trygge for vores medlemmer. Derfor er alle ligevægtige, og hos os er du sikker på, at slanke sild ikke har adgang," siger indehaveren og bevægelsespædagogen, der selv har smidt 40 kilo på et enkelt år.

Move Mind & Body er en aftenskole, der med en tydelig profil startede de første hold op for to år siden. Her er alle ligevægtige, fordi alle har udfordringer med vægten. Derudover har medlemmerne det til fælles, at de er åbne overfor motionsformer, der indeholder dans og sjovt fællesskab. At smide de ekstra kilo behøver nemlig ikke betyde kedelig mad og pligtfyldte løbeture i ensomhed.

Køb tilbuddet og få…
2 måneders holdtræning på følgende hold, der alle varer 60 minutter:

 • Move & Dance: Dans og bevægelse til musik fra hele verden (disco, pop, funk, afrikanske rytmer, dansk musik mm.). Kroppen bliver udfordret med konditionstræning, styrkeøvelser og koreografi - prøv det, og oplev hvor sjovt motion kan være. Alle kan være med. Holdet tilbydes på niveau 1 og 2, hvor niveau 2 foregår i lidt højere tempo.
 • Show/Musical: Her danses der også - blot til musical- og showgenren. Der er fart på, og eksisterende koreografier laves til nye dansebevægelser. Holdet kræver en lille smule mere danseerfaring end Move & Dance, men til gengæld får du mulighed for at danse som en stjerne til musik fra blandt andet Westside Story, Fame & Grease.
 • Zumba: For dig med hang til latino-rytmer. Zumba er efterhånden blevet meget populært, og dansetræningen er inspireret af salsa, samba og merengue. Alle kan være med på det populære hold, der træner udholdenhed, styrke og kondition, imens kiloene rasler af.
 • Zumba/Styrke: Holdet tager udgangspunkt i zumba, og kombinerer det med styrketræning. Træn maven, ryggen, knæ, bryst og arme til de glade danserytmer.
 • Work it all out: Med rytmisk motionsgymnastik får du trænet hele kroppen, men med særligt fokus på fodled, knæ og hofte. Alle uanset kropsbygning og erfaring kan være med.
 • Pilates: Holdet byder på en effektiv og skånsom træningsmetode, der forbedrer balance, styrke og smidighed. Du vil blive mere kropsbevidst, og der bliver især arbejdet med åndedrættet og kropsholdningen. Alle kan også være med på dette hold, der forebygger skader og gør kroppen mere funktionel i hverdagen.
 • Yoga: Holdet tager udgangspunkt i forskellige yogastillinger, der udføres i små serier i takt med åndedrættet. Du vil mærke en meditativ effekt, når åndedrættet følges i stillingerne, som godt kan give sved på panden.
   

www.move-mb.dk kan du læse mere og finde tidspunkterne for de forskellige hold, der primært foregår på Frederiksberg og i Vanløse.

Betingelser

 • Kan indløses fra 06.01.2012 til 06.04.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tilbuddet indløses med referencenummeret på Move Mind & Bodys website. Efterfølgende sendes et log-in, som skal bruges til den endelige online tilmelding. Der vil komme et felt på hjemmesiden, hvor du skal indtaste referencenummer.

Tilbuddet gælder kun for personer med et BMI-tal på over 25. Dit BMI findes ved at dividere din vægt (i kilo) med din højde (i meter) i anden. Eksempel: 100 kg. / med 1,80 x 1,80 = 30,86Information

Åbningstider:

Se tidpunkterne for holdene på www.move-mb.dk

Aftalepart

Move Mind & Body
CVR: ??
 • Move Mind & Body
  Træningen foregår hhv. i Vanløse, på Frederiksberg og i Sydhavnen – se deres website for adresserne: www.move-mb.dk
  Tlf. 51 94 27 57
Vælg variation
Vælg variation