fodbad_007.JPG
fodbad_001.JPG
fodbad_002.JPG
fodbad_003.JPG
fodbad_004.JPG
fodbad_005.JPG
fodbad_006.JPG

Få 1 times detoxbehandling hos Human Being Center i Skindergade

275,- / 600,-
  • 54% rabat
  • Slutter om

Få renset ud i kroppen med 1 times detoxbehandling hos Human Being Center i Skindergade. Behandlingen har været testet i DR1’s tv-program Lægens bord

Velvære helt ud i tåspidserne

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Der findes aldrig et dårligt tidspunkt til en grundig udrensning af kroppen, men findes der et bedre end lige efter jul og nytår? Med en detoxbehandling hos kropsterapeut Valentina Bravo og hypnoterapeut Lisbeth  Bech kommer din krop i den syvende himmel på bare 1 time. Jeg kan nærmest allerede mærke affaldsstofferne forlade min krop i det sekund, jeg træder ind i de nye lokaler i Skindergade.

Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg fik et par glas champagne eller syv nytårsaften, og festligt som det var, kan jeg godt mærke det i kroppen. Derfor er en detoxbehandling hos Human Being Center som sendt fra himlen.
 

Min oplevelse med detox:
Behandlingen starter med et lækkert fodbad med indbygget sondesystem. Systemet hjælper kroppens celler til at udskille affaldsstoffer via positive og negative ioner.

Mens jeg har mine fødder i vand, får jeg en trykpunktshealing, som renser ud i energisystemerne og afbalancerer kroppens immunforsvar. I samme sekund Lisbeth lægger hånden på min pande og nakke, kan jeg mærke varmen brede sig helt ud i de yderste fingerled.

Da jeg er færdig med fodbadet, er det vand, som fra start af var fuldstændig klart, blevet til en grønlig andedams-lignende masse, og Valentina forklarer, at det er min krops affaldsstoffer.

Efter fodbadet får jeg fodzoneterapi for yderligere at frigive affaldsstoffer. Valentina fortæller, at behandlingen har givet gode resultater ved tilfælde som allergier, eksem, dårligt blodomløb, immunforsvar, træthed og tungsind. Hun fortæller også, at behandlingen har en positiv effekt på blandt andet rygestop, vægttab, cellulitis og uren hud.

Da jeg går fra Human Being Center, føler jeg mig 2 kilo lettere. Jeg flyver af sted og føler velværen helt ud i tåspidserne.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.01.2012 til 01.05.2012.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Max. 2 værdibevis pr. person

Andre betingelser:

Der skal bestilles tid på tlf. 2928 3409 / 2843 8126

Det anbefales, at man får 6-8 behandlinger, hvorpå der vil være 15 % rabatInformation

Åbningstider:

Man-fre 9-17 og i weekenden efter aftale

Hjemmeside:

www.casa-unica.dk

www.lisbethbech.dk

Aftalepart

Valentina v/ Human Being Center
CVR: ??
  • Valentina v/ Human Being Center
    Skindergade 23, 2., 1159 København K
    Tlf. 2928 3409 / 2843 8126
Vælg variation
Vælg variation