76% på Nord Natklub

Kun for voksne

Ditte-Marie Ascanius

Når Nord Natklub hver weekend åbner dørene til stedets nyrestaurerede lokaler på Axeltorv, er det kun 30+-segmentet, der får lov at feste. Med Dagens Tilbud er du sikret et bord, hvor du får serveret en flaske Cava som kickstart til en god bytur. Downtown-pris 230,- normal pris 940,-.

Er du rundet de 30, og er du træt af at være omringet af 22-årige, når du hænger ud på de københavnske natklubber? Så er Nord Natklub måske stedet for dig. Her er konceptet simpelt; du bliver kun lukket ind, hvis fødselsdatoen på ID-kortet kan bekræfte, at du er fyldt 30 år.

"Der er masser af folk over 30, der stadig synes, at det er fedt at gå ud, men de gider bare ikke at tage på teenage-diskotek, hvor gennemsnitsalderen er 22 år", siger Adam Hjort, som skyder gæsterne til at være et sted mellem 30 og 45 år.

Nord Natklub bestræber sig på at skabe en hyggelig lounge-stemning. Musikken byder både på nye toner og klassikere. Og med klassikere menes der ikke Danseorkestret og kitschede Melodi Grand Prix-sange fra 80erne, men navne som David Bowie og Depeche Mode.

Udover en garanti for at teenagerne holder sig væk, imødekommer Nord Natklub 30+-segmentet ved at skrue ekstra meget op for servicen. De har derfor flere bartendere og værtinder per gæst end de fleste af byens andre natklubber. Hvis du har bestilt bord, betyder det samtidig, at du får servering ved din faste base og slipper for lange køer i baren. "Folk over 30 år gider simpelthen ikke at stå i kø", siger Adam Hjorth.

Indtil marts 2010 lå Nord Natklub i Scala, men da bygningen lukkede ned, flyttede konceptet 152 meter rundt om hjørnet til det gamle Daddy's Dancehall under Palads Biograferne på Axeltorv. Ejerne valgte at se på flytningen med positive øjne, da det gav dem mulighed for at rykke indretningen et hak op ad. Til den opgave hyrede de designer og arkitekt Malte Gormsen, som også har stået for indretningen på Noma, Vega og Fiskebaren. Ligesom på gourmetrestauranterne er indretningen baseret på de rå elementer i naturen som sten og træ.

"Vi hedder jo Nord, og vi har nogen gange leget med de nordiske elementer ved for eksempel at have nordiske cocktails med græs eller agurk," siger Adam Hjorth, som også fortæller, at det nordiske symbol for kærlighed går igen i deres træværk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.06.2010 til 20.09.2010.

Aldersgrænsen for Nord Natklub er +30 år.

Alle deltagere skal derfor være fyldt 30 år.

Book bord på forhånd for at være sikker på ledige borde.

Borde bookes hos

tina@nordnatklub.dkInformation

Åbningstider:

Fredag og Lørdag

Dørene åbner kl. 22.00

Anmeldelser

JP

"Ejerne har valgt at indføre benhård aldersdiskrimination, fordi de mener, at København mangler en natklub, hvor klientellet ikke udelukkende består af folk i tyverne."

Set på jp.dk

Ibyen

"Og det er kun dem, der fyldt 30 år, der bliver lukket ind. Klubben vil, hvis dørmændene er i tvivl, bede om ID, så for første gang siden en gang i 1990erne skal sygesikringsbeviset med i byen. Der er dog (heldigvis!) intet krav om, at man møder op i firsergarderoben med neonfarver, Ball-trøje og permanentet hår helt stift af hårlak. Men man må godt, hvis man selv synes, den slags er smart."

Set på ibyen.dk

Aftalepart

Nord
CVR: ??
  • Nord
    Nord Natklub
    Axeltorv 5
    1609 København V
Vælg variation
Vælg variation