thekla_006.JPG
thekla_001.JPG
thekla_002.JPG
thekla_003.JPG
thekla_004.JPG
thekla_005.JPG

Prøv 90 min. hypnose hos certificeret terapeut

299,- / 600,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bliv bedre til at fokusere på dine mål eller afhjælpe fobier med 90 minutters hypnose. Du behandles af certificeret terapeut Ulla Thekla i Indre By

Vink farvel til de negative tanker

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

"Du vil hele tiden have en fornemmelse af, når som helst at kunne afbryde hypnosen," forsikrer Ulla mig, da vi i den hyggelige klinik får en snak om behandlingen. Jeg må efter den afslappende og billedrige oplevelse give Ulla ret. For Ulla er arbejdet med hypnose altid mest interessant, når det hjælper folk med konkrete udfordringer. I mit tilfælde gav behandlingen mig værktøjer til at visualisere nogle positive fremtidsscenarier.

Da jeg ikke lider af hverken angst eller fobier, bliver Ulla og jeg enige om at forsøge at gøre mig mere fokuseret på positive ting, som jeg kunne tænke mig at opleve i fremtiden. "Men fobier plejer jeg at ordne på en times tid," forklarer hun selvsikkert. Selv om jeg ikke vil blive kureret for noget konkret, kan jeg ikke vente med at komme i gang med hypnosen…

Selve behandlingen starter med, at jeg lægger mig til rette og Ulla begynder at tale mig til ro. Helt til ro. Hendes trygge og rolige stemme taler mig ned i en tilstand, der bedst kan beskrives som at falde i staver eller dagdrømmeri. Hun får mig til at forestille mig lovende fremtidsscenarier, og det føles super rart, nærmest øjenåbnende, at visualisere noget af det, vi indledningsvist har talt om.

Behandlingen slutter med, at Ulla 'vækker' mig fra den ellers så rare dagdrømmetilstand. Selv om jeg ikke har følelsen af at have været i trance, fortæller Ulla mig, at jeg var "temmelig langt væk".

Det var sjov oplevelse at være langt væk hos Ulla. Jeg forestiller mig endda, at folk med mere konkrete udfordringer - som stress, eksamensangst og så videre - kunne have endnu større udbytte af et besøg hos dygtige Ulla. Varme anbefalinger herfra, i hvert fald.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.01.2012 til 03.04.2012.

Max. 2 værdibeviser per person.

Max 250 værdibeviser til salg

Bestil online på www.theklaklinikken.dk eller på tlf. 25 61 32 22.

Evt. afbud af en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen - ellers vil værdibeviset automatisk blive indløst.Information

Åbningstider:

Efter aftale.

Anmeldelser

theklaklinikken.dk

"Da jeg opsøgte Ulla, havde jeg lidt af spændingshovedpine i mere end 2 år. Jeg havde prøvet mange forskellige behandlingsformer, som desværre alle kun virkede kortvarigt.

Allerede efter første behandling hos Ulla, forsvandt min hovedpine. Men det er ikke den eneste gevinst. Ullas behandling har også hjulpet mig til bedre at klare en hektisk og stresset hverdag."

Tanja, set på theklaklinikken.dk

"Ulla hypnotiserede mig mod min angst for at dykke. På Filipinerne fandt vi et godt dykkersted og jeg var spændt, ikke bange som tidligere. På dykkercenteret blev jeg efter et kort tilbagefald igen afslappet. På vej ud med båden var jeg helt klar. Jeg nød at dykke og det blev en dejlig oplevelse, hvor jeg bl.a. så havskildpadder. Halvanden måned senere kunne jeg på Fiji igen nyde at dykke blandt vores venner med gæller.

Jeg har nu fået en fed hobby og glæder mig til næste rejse under havets overflade."

Jesper, set på theklaklinikken.dk

Aftalepart

Thekla Klinikken
CVR: 29083231

Adresse

Borgergade 2
  • Thekla Klinikken
    Rosenborggade 2, 2. sal.
    1130 København K
Vælg variation
Vælg variation