linda_007.JPG
linda_001.JPG
linda_002.JPG
linda_003.JPG
linda_004.JPG
linda_005.JPG

Styrk krop og sjæl med 1 times zoneterapi

199,- / 475,-
  • 58% rabat
  • Slutter om

Få 1 times zoneterapi hos Zone og Helse, hvor Linda Kristoffersens præcise tryk under fødderne styrker immunforsvaret og hjælper din krop i balance

Styrk krop og sjæl med zoneterapi

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

 

"Jeg fik selv zoneterapi i en periode for at komme af med en allergi, og da det virkede, fandt jeg naturligt interessen for det," forklarer Linda Kristoffersen om sit begyndende kærlighedsforhold til zoneterapi, da Downtown besøger hende i klinikken på Emdrupvej. "Hver gang jeg hjælper andre af med skavanker, bliver jeg stadig positivt overrasket og bekræftet i, hvor godt zoneterapi virker," siger hun.

Jeg er taget på date med mig selv og mine fødder. På briksen forklarer Linda Kristoffersen mig, hvordan zoneterapi kan bruges til det meste. Det renser ud i kroppen, forbedrer fordøjelsen, styrker immunforsvaret, afhjælper begyndende kolik hos børn, lindrer skulder- og nakkespændinger og optimerer fertiliteten. Hun taler af erfaring. Hun har både fjernet væskeophobninger i ben, en akut tandpine og kolik.

Linda Kristoffersen har arbejdet som zoneterapeut i 5 år, er uddannet på Zoneterapiskolen i København og er registreret alternativ behandler (RAB). Hun har bred erfaring i at booste kroppen på en naturlig måde, og hun ser zoneterapien som et supplement til en sund livsstil.

Med præcise tryk på mine fødders under- og overside arbejder hun sig gennem alle reflekspunkterne, som relaterer til et organ og til en del af kroppen. Hun laver også lange stræk på underbenene. Det hverken kilder eller gør ondt. Det kan mærkes og føles rart.

Min trofaste følgesvend, spændingshovedpinen, er ligeså stille forduftet efter 1 times intens zoneterapi. Og jeg har ramt hvilepuls og fået slappet helt af.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.01.2012 til 01.05.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Intet max. værdibeviser til salg.

Bookning af tid skal ske på tlf.: 26744679. Afbud skal ske senest 24 timer i forvejen. Hvis du booker en ny tid samme dag som din behandling, kan du få endnu en behandling til 199 kr.

Beliggenhed: Klinikken er placeret meget tæt på Emdrup station. Brug udgangen der fører direkte ud til Emdrupvej.Information

Åbningstider:

Alle dage: Efter aftale

Aftalepart

Zone & Helse
CVR: 30974948

Adresse

Islevhusvej 49
2700 Brønshøj
  • Zone & Helse
    Islevhusvej 49
    2700 Brønshøj
Vælg variation
Vælg variation