vitalterapien_001.JPG
vitalterapien_002.JPG
vitalterapien_003.JPG
vitalterapien_004.JPG
vitalterapien_005.JPG
vitalterapien_006.JPG

Få renset ud med en naturmedicinsk helhedsbehandling.

300,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

VitalTerapien i København detoxer dig med en skræddersyet, naturmedicinsk helhedsbehandling for en dybdegående velværefølelse i krop og sind

Under detox-luppen

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed
Fotograf: Kim Bjærre
 
Nyt år, nytårsforsætter, ren tavle. Der er ikke et mere oplagt tidspunkt end efter nytår til en grundig udrensning af kroppen. Den naturbaserede detox-behandling analyserer kroppen i dybden, identificerer årsagen til eventuelle problemer og søger via alternative behandlinger at udrense kroppen trin for trin.

Behandlingen starter med en samtale, hvor behandleren for eksempel spørger detaljeret til din sygdomshistorie. I løbet af samtalen går det langsomt op for mig, hvor mange små defekter jeg har døjet med i mit forholdsvis korte liv.

Mens jeg får øreakupunktur, fortæller Lina, hvor vigtigt det er at få renset ud i sin krop. De fleste dårligdomme hænger sammen og kan føre nye dårligdomme og symptomer. Efter øreakupunkturen får mine fødder en lækker omgang zoneterapi. Jeg kan med det samme mærke, at der sker noget i min krop: Min mave rumler, mit hoved værker, og jeg får en sjov kilden på brystet. Det sætter uden tvivl et eller andet i gang.

Igennem en dybere samtale om mig, mine vaner, min høje vrist og mit ungdommelige alkoholforbrug sammensætter Lina mit personlige program. Meningen med programmet er ikke, at det skal fungere som en kostomlægning, men nærmere som retningslinjer i en travl hverdag.

Da jeg forlader VitalTerapi, er det med et detaljeret sygdoms-cv og et skræddersyet detoxprogram i tasken. Hvor meget jeg vil have ud af behandlingen er op til mig selv, men nu har jeg fået nogle værktøjer til at holde styr på kroppen. Ved blot et enkelt besøg hos Lina har jeg taget første skridt mod en sundere krop i et nyt år.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.01.2012 til 29.06.2012.
Max 1 værdibevis per person.

Max 250 solgte.

Bestilling af behandlingstid foregår enten via telefon på 70870510 eller via mail på: vitalterapien@gmail.com

For kun 100 kr. ekstra får du en bioenergiser detox fodspabadsbehandling.
 
Betaling kan kun ske ved kontantbetaling.

Der står Lagocph på døren.

 


Information

Åbningstider:

Man-lør: 10-17

Aftalepart

Vitalterapien
CVR: 32526462

Adresse

Nørre søgade 27
Kbh K
  • Vitalterapien
    Nørre Søgade 27A, st. tv. (Hos Lagocph)
    1370 København K
Vælg variation
Vælg variation