Pix_001.png
Pix_002.png
Pix_003.png
Pix_004.png
Pix_005.png
Pix_006.png
Pix_007.png

Personlig fotobog fra Pixipanda

175,- / 349,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Design din helt egen fotobog hos Pixipanda. Giv en personlig gave til en, du holder af, eller saml de bedste minder fra 2011 – let og lækkert

Sig det med billeder

Journalist: Mads Emil Wivel

 

Digitale billeder er geniale, men de har det med at samle sig i uoverskuelige mapper på computeren med abstrakte navne som "Blandet fødselsdag" eller "Diverse iPhone". Og det kan være et uoverkommeligt projekt at finde frem til lige netop de fotos, du gerne vil se. På min egen computer ligger der for eksempel hundredvis af rystede billeder fra en nytårsaften i en mappe med navnet "sommer 2008".

 

Nu har du muligheden for at udvælge dine bedste digitale snapshots og samle dem i en god gammeldags, håndgribelig, blæk-på-papir-fotobog. En oplagt ide til at forevige en veloverstået nytårs- eller juleaften - eller måske en sød gave til kæresten for at mindes den romantiske weekendtur i Paris.

 

Sådan gør du:

 

1. Gå ind på pixipanda.com. Indtast din Pixi-kode, som du får tilsendt pr. mail, og klik BEGYND. Udfyld navn og adresse.

 

2. Upload dine billeder og tilføj dem til fotobogen ved hjælp af Pixipandas overskuelige brugerflade.

 

3. Godkend produktet og afslut ordren. Fotobogen bliver leveret inden for 5-7 hverdage. Porto og leveringsomkostninger er inkluderet i prisen.

 

Du er selv forfatter, fotograf og designer på fotobogen, Pixipanda sørger blot for, at rammerne er professionelle. Se de mange temaer og designskabeloner i Pixipandas online-inspirationskatalog her.

Rigtig god fornøjelse.

 

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.01.2012 til 23.01.2012.

Du får tilsendt en e-mail med en Pixi-kode, som du skal bruge til at designe din fotobog.

 

Bemærk: Ønsker du at annullere tilbudet skal det ske inden for de første 14 dage efter du har købt det. Herefter frafalder returretten.

 

Koden kan benyttes i op til 2 år efter købsdatoen.

 

Efter du har bestilt din fotobog, er der ingen fortrydelsesret, da produktet er individuelt fremstillet efter dine egne behov. Er der fejl på produktet, kan kunden forlange ombytning eller pengene retur af Pixipanda.
 Information

??

Aftalepart

Pixipanda.com
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation