couloir_001.JPG
couloir_002.JPG
couloir_003.JPG
couloir_004.JPG
couloir_005.JPG
couloir_006.JPG
couloir_008.JPG
couloir_009.JPG
couloir_010.JPG
couloir_011.JPG

Spis saftige burgere på Couloir

139,- / 278,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gå en tur langs Amager Strand og få efterfølgende varmen med 2 saftige burgere m/ hjemmelavede fritter på Couloir. Ligger lige ved Øresund metrostation

Saftige burgere og frisk luft til forret

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

Efter en lang arbejdsdag på kontoret med langstrakte møder og sløvende radiatorluft, kan det være særdeles dejligt - næsten livsnødvendigt - at komme udenfor og få lidt frisk vind i ansigtet. Den kølige havluft på Amager Strand er ekstra god, og en rask gåtur i sandet kan genoplive selv den trætteste kontormus.

Oven på den friske motion er det nærliggende at stille sulten med en saftig burger på Couloir, der ligger i første parket til Øresund. Couloir startede for 8 år siden som restaurant på skisportsstedet Tignes i Frankrig, hvor udmattede skiløbere kunne stille sulten efter en lang dag på løjperne. Nu er udsigten over de franske løjper udskiftet med vue over Øresund, men den samme hyggelige afterski-stemning fra Tignes er bibeholdt i København.

"Vi ønsker at give alle vores gæster en dejlig, uformel aften, hvor god betjening, hyggelig stemning og kvalitetsmad går op i en højere enhed," fortæller Couloir-ejer Kasper, der har taget en vigtig erfaring med sig fra skibakkerne i Frankrig: "Mad smager allerbedst, når du har fået frisk luft til forret," mener han og opfordrer alle gæster til at trække lidt forfriskende strandparks-luft, inden de kommer ind og får varmen i caféen.

I sommermånederne er Couloirs udendørs terrasse et populært sted at hænge ud efter en varm solskinsdag på Amager Strand. Her i vintermånederne rykker hyggen indenfor, hvor der er varme på radiatorerne, puder i sofaen, sport i fjernsynet og burgere på menukortet.

Glæd jer til …

… 2 x burgere i friskbagt bolle med 200 gram oksebøf, grøn salat, tomat, løg, tomat/chili-chutney og masser af hjemmelavede fritter. Velbekomme!

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.12.2011 til 01.04.2012.
Tilbuddet gælder hele ugen mellem 17-21.

Maks 10 DT beviser pr. bord.


Information

Åbningstider:

Man-fre 11-22
Lør-søn 10-22

Anmeldelser

aok.dk

"Rigtigt god overraskelse
Mig og min kæreste var ude at gå tur ved amager strandpark, da vi stødte på dette fine sted. Vi valgte at komme tilbage og spise middag, og blev positivt overrasket over, at maden var fantastisk lækker og på niveau med de allerbedste steder vi har spist i københavn. Prisen var billig i forhold til kvaliteten og der var en dejlig afslappet atmosfære, hvor vi følte os meget velkomne.

Vi kommer helt sikkert tilbage"

Set på AOK

Aftalepart

Couloir
CVR: 32095593

Adresse

Amagerstrandvej 112
2300 Kbh S
  • Couloir
    Amager Strandvej 112
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation