wokbar_006.JPG
wokbar_001.JPG
wokbar_002.JPG
wokbar_003.JPG
wokbar_004.JPG
wokbar_005.JPG

Nytårsmenu for 1 person fra Wokbaren

249,- / 499,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Hop ind i det nye år med 1 x 3-retters asiatisk nytårsmenu tilberedt af Danmarks bedste thaikok. Menuen afhentes nytårsaften i Wokbaren på Halmtorvet

Danmarks bedste thaikok

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

Wokbarens kok Gititad Jinbau (kald ham Cha) blev ved en konkurrence på Restaurant Blue Elephant i 2006 udnævnt til Danmarks Bedste Thaikok af repræsentanter fra det thailandske konsulat. Han vil gerne lave din nytårsmenu, så du selv kan koncentrere dig om vigtigere ting såsom at drikke champagne og feste med dine gæster.

Menuen er asiatisk-inspireret og krydret med europæiske og sydamerikanske tendenser. Fx er oksekødet smørmøre udskæringer fra Brasilien, mens chokoladekagen er rig og fyldig som i Frankrig. Alle retter har dog et genkendeligt spark af Sydøstasien fx i form af en potent sauce til hovedretten og søde lychee-frugter til desserten.
 

Glæd dig til følgende menu:

 • Forret: Karrymarineret kyllingespyd (Khoi trón pak), fiskefrikadelle og hjemmelavet forårsrulle. Serveres med sød chillisauce og peanutsauce.
 • Hovedret: Brasiliansk oksemørbrad (Vit mé hoac thán thit) i skiver toppet med paan à engh-sauce. Serveres med råstegte grøntsager svitset i oystersauce og med stænk af hvidløg og sød chili.
 • Dessert: Chokoladekage (Banhngot sôcôla) med friske hindbær og lychee. Strøget med chokoladesauce og toppet med honningristede solsikkekerner.
   

Alle retter bliver tilberedt, så de er klar til at komme i ovnen med den medfølgende emballage.

Forretten er 90 % færdiglavet og får de sidste 10 % ved simpel opvarmning i enten mikroovn eller almindelig ovn. Kødet til hovedretten er stegt medium/rare og kan færdigtilberedes til den ønskede grad af gennemstegning. Grøntsagerne er råstegte og skal varmes 3-5 minutter i ovnen. Paan à engh-saucen skal bare hældes op i en kasserolle og varmes op. Chokoladekagen er klar til servering og kan evt. pyntes med flødeskum eller creme fraiche.

Glædelig jul og godt nytår!

Betingelser

 • Kan indløses fra 27.12.2011 til 14.01.2012.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Menuen gælder for 1 person, men du kan købe så mange værdibeviser, som du har lyst til.

Maden skal afhentes d. 31. dec. mellem 12-18. Du skal ringe senest den 30. og fortælle på hvilket tidspunkt, du kommer og henter maden.Information

Åbningstider:
Afhentes d. 31. dec. mellem 12-18.

Anmeldelser

aok.dk

"En sand fornøjelse. Kan kun give Wokbaren mine varmeste anbefalinger."

"Jeg har kun godt at sige om Wokbaren. Vi har spist der to gange og begge gange har både maden, betjeningen og stemningen været helt i særklasse."

Set på aok.dk

Aftalepart

Wokbaren
CVR: ??
 • Wokbaren
  Halmtorvet 10
  1700 København V
  Tlf. 33 311 311
Vælg variation
Vælg variation