klinikdowntown_001.JPG
klinikdowntown_002.JPG
klinikdowntown_003.JPG
klinikdowntown_004.JPG
klinikdowntown_005.JPG
klinikdowntown_001.JPG
klinikdowntown_002.JPG
klinikdowntown_003.JPG
klinikdowntown_004.JPG
klinikdowntown_005.JPG
klinikdowntown_006.JPG

2 timers håndbehandling, fiskefodbad & fodbehandling

699,- / 1.400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 timers paraffinhåndbehandling, fiskefodbad & fodbehandling + gavepose med sæbe, en slibesvamp og hjemmelavet olie fra Klinik Downtown

And so THIS is Christmas...

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

Det lyder måske vanvittigt, og det er det også lidt. Men for sjov er det ikke. Den innovative anvendelse af Garra Rufa-fisk har vist sig at være fantastisk virksom, og Klinik Downtown huser statsautoriserede fodterapeuter, der med lægeteknisk snilde vejleder omkring fodpleje. Du går derfra med velplejede fødder og paraffinbløde hænder efter to hele timers forkælelse. Downtowns udsendte har prøvet behandlingen.

Min oplevelse hos Klinik Downtown
200 små sugemalle-lignende fisk spræller rundt i fodbadet, og i det øjeblik jeg sænker mine fødder ned i det 34 grader varme vand, stimler de sammen og guffer mine døde hudceller i sig. Fiskene frigiver enzymer, som har en gunstig effekt på hudsygdomme som psoriasis, svamp, fodvorter og eksem.

En time i alt sidder jeg hensunken i den bløde stol og nyder den prikkende fornemmelse fra fiskenes munde. Imens får jeg dyppet mine hænder i varm paraffin, der hurtigt stivner til en maske. Med hænderne pakket ind i plastik og et tæppe foldet omkring mig, kaster jeg først et blik efter min mobiltelefon, men nyder så, at jeg faktisk er nødt til at lægge mig tilbage i stolen, lukke øjnene og koble helt af, mens paraffinen blødgør mine hænder og Garra Rufa-fiskene kysser på min hud.

Efter paraffinbehandlingen får jeg masseret mine hænder med naturlig olie. Lone, som er statsautoriseret fodterapeut, henter mig fra fiskefodbadet og fører mig ind i et tilstødende lokale, hvor hun behandler mine fødder. Hun skærer hård hud af mine hæle med en skalpel, klipper og sliber mine negle, filer mine fødder og masserer dem slutteligt ind i sin hjemmelavede olie.

Her et par dage efter behandlingen må jeg bøje mig for Garra Rufa-fiskene og Klinik Downtown. Mine hænder er stadig silkebløde, mine fødder er lækrere end nogensinde, og jeg kan kun sige: Prøv det.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.12.2011 til 01.05.2012.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Tilbuddet gælder til en samlet luksusbehandling og kan ikke deles op over flere omgange eller deles af flere personer.

Tidsbestilling er påkrævet på telefon 33 32 99 96.

Bliver du forhindret til en aftale, skal du melde afbud på tlf. 38 86 30 50 senest 24 timer før. Ved for sent afbud kan dit værdibevis blive indløst.

Du skal have dit værdibevis med i udprintet form.Information

Åbningstider:

Man-tor: 8-18

Fre: 8-16

Lør: 9-14

Samt efter aftale.

Aftalepart

Klinik Downtown
CVR: 33450206

Adresse

Nørre Voldgade 16
1358 KBH
  • Klinik Downtown
    Nørre Voldgade 16, st. tv.
    1359 København K
    Tlf.: 33 32 99 96
Vælg variation
Vælg variation