crosfit_010.JPG
crosfit_001.JPG
crosfit_002.JPG
crosfit_003.JPG
crosfit_004.JPG
crosfit_005.JPG
crosfit_006.JPG
crosfit_007.JPG
crosfit_008.JPG
crosfit_009.JPG

Få 2 måneders Medlemskab til CrossFit Copenhagen inkl. indmeldelsesgebyr

199,- / 1.097,-
 • 82% rabat
 • Slutter om

Få hele kroppen i topform på rekordtid med 2 måneders medlemskab hos CrossFit Copenhagen

Kom i topform på rekordtid

Journalist: Severin Hygum og Jonas Kleinschmidt

Fotograf: Kim Bjærre

 

Det er med god grund, at crossfit er den hurtigst voksende sportsgren i verden. Du kommer både i bedre form og bliver stærkere gennem én kombineret træningsform, der med garanti udfordrer alle. Holdene, der styres af dygtige instruktører, får dig til at yde dit maksimale, og du kommer ganske enkelt i topform på rekordtid. Hos CrossFit Copenhagen kan du med dagens tilbud komme tre gange om ugen i centret i Nordvest, Amager og Hellerup.

Variationen i træningen ligger blandt andet i at kombinere langsomme med hurtige øvelser, lette og tunge belastninger samt mange og få gentagelser. Sammen med de andre deltagere og de entusiastiske instruktører er de varierende træningsformer og redskaber med til at motivere dig. Du træner aldrig alene, og instruktørerne er dygtige til at få alle med og 'pace' individuelt.

De alternative redskaber som anvendes for eksempel: ringe, vægtstænger, bildæk, frie vægte og kettle bells er med til at variere træningen og dermed opnå de effektive resultater for hele kroppen. Når du starter, bliver du instrueret i de forskellige øvelser og teknikker, så du undgår skader. Crossfit er bygget op over funktionelle bevægelser såsom at stå, sidde, klatre og kaste, hvilket mindsker risikoen for overbelastningsskader.

Andreas, ejer af CrossFit Copehagen, understreger, at alle kan være med: "Du skal ikke være nervøs for, om du kan klare træningen. Hver øvelse bliver tilrettelagt, så de passer præcis til dit niveau. Du bestemmer selv, hvor meget intensitet, hvor meget vægt og hvor hårdt du vil gøre det for dig selv."

Kom i gang nu og oplev dig selv og din krop på en ny og udfordrende måde!

Betingelser

 • Kan indløses fra 27.12.2011 til 31.01.2012.

Tilbuddet er et løbende PBS-medlemskab og inkluderer holdtræning 3 gange om ugen á 55 minutter.

Tilbuddet gælder til centeret i Kbh NV, Amager og Hellerup (OBS Crossfit Hellerup åbner den 2. januar)

Tilbudet gælder ikke for tidligere eller nuværende medlemmer hos CrossFit Cph og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Downtown-prisen er beregnet ud fra følgende priser: 2 måneders træning 399 kr. + 399 kr.  + indmeldelsesgebyr 299 kr. = 1097

NB! Jo før du melder dig ind jo mere udbytte får du af de 2 måneders træning. Meld dig senest til 31. januar og træn frem til 29 februar.

Du melder dig ind via hjemmesiden her www.crossfit.dk/pages/downtownInformation

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Are you fit or are you crossfit??

Danmark har fået sit første Crossfitcenter på Nørrebro...jeg har været til intro i dag, og det var ret interesseant. Der har kun været åbent i to uger, og jeg forudsiger, at det bliver en succes!! Trænerne er engagerede, søde og guider en nybegynder fint igennem de forskellige øvelser, der byder på en blanding af styrke- og konditionstræning på en helt ny måde, der ikke kræver et virvar af indviklede maskiner. Der opstilles et antal stationer med øvelser, som gennemgås i rotation i en given tid, som en form for Curcuit Training. Øvelserne veksler fra gang til gang, og man skal ikke melde sig på faste hold, så man træner stort set, når man har tid og lyst. Det er ikke en forudsætning, at man er elitesportsudøver, da man selv bestemmer niveauet. Det føles lidt, som om man leger fremfor at træne. Jeg blir' øm i morgen!!! :-)"

Set på mitkbh.dk

mitkbh.dk

"Jeg glæder mig altid til at komme til crossfit!

Jeg har trænet i Crossfit Copenhagen siden den allerførste introtime 1. juni 2008. Der blev åbnet en ny verden for mig, for hvem træning altid har været et nødvendigt onde. Jeg har personligt aldrig været så motiveret af noget, som jeg er blevet af CrossFit. Allerede efter kort tid kunne jeg se og mærke resultaterne af min træning - og dét er bare super motiverende! Særligt eftersom man jo laver workouts, som varer mellem 5 og 20 minutter i snit. Crossfit er super alsidigt, og vi laver aldrig den samme workout, hvilket er fedt fordi det aldrig bliver kedeligt og der er altid nye mål og øvelser, man kan blive bedre til. Vi træner på hold med max 15 personer, men de føles alligevel som personlig træning indimellem, da vores trænere er gode til at være opmærksomme på den enkelte. Så kom og prøv en introtime, og måske du bliver ligeså afhængig som mig :-)"

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

CrossFit Copenhagen
CVR: 31254418

Adresse

Rugårdsvej 40
5000 Odense
 • CrossFit Copenhagen
  Rentemestervej 56B
  2400 København NV
 • CrossFit Copenhagen
  Moselgade 37
  2300 København S
 • CrossFit Copenhagen
  Rygårds Allé 110
  2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation