Dubuy_001.jpg
Dubuy_002.jpg

Forny dit hjem med et Karlsson Dots vægur fra Dubuy.dk

349,- / 699,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Pep din væg op med et Dots-vægur fra det hotte hollandske urfirma Karlsson. Uret fås både i en sort og en farverig udgave

Prikker på væggen 

Journalist: Mette Munk Nielsen

Fotograf: Iben Marika Parum

Et Karlsson-ur er ikke bare et ur. Det er et lille stykke kunst, der vil pynte på væggen i ethvert hjem. Karlsson er anerkendt i hele verden for sit innovative design, sine skæve former og  sin gode kvalitet. Med en af de populære Dots-ure på væggen får du ikke bare styr på tiden, du viser også, at du har styr på, hvem der er en af tidens hotteste urdesignere.

Karlsson-ure er tit med i stil- og modemagasiner, hvor de roses for deres design, og det er ikke uden grund. Urerne holder styr på tiden og pynter samtidig på væggen. Urerne er cirka 48 cm. i diameter og består af 12 lakerede stålarme med magnetiske dots i enderne. Du kan vælge den stilrene sorte udgave, Black Dots, eller den funky farverige udgave, Colour Dots.

Sådan bestiller du ...

Du bestiller dit ur ved at sende en mail med Downtown-kode og referencenummer samt navn og adresse til kundeservice@dubuy.dk. Herefter får du en kode retur, som du skal benytte, når du bestiller uret via Dubuys hjemmeside. Fragten koster fra 39 kroner, men befinder du dig tilfældigvis i Jylland, kan du også vælge at hente uret selv på Dubuy.dks lager i Ikast.

God fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.12.2011 til 04.01.2012.

Læs i artiklen nedenfor, hvordan du bestiller uret.

Alle henvendelser vedrørende reklamation skal ske til Dubuy.dk på tlf. 
21 60 00 21.Information

??

Anmeldelser

trustpilot.dk

"Sikke et anderledes og sjovt udvalg. Dejlig nem at navigere i. Levering allerede dagen efter, og det selvom jeg først bestilte det kl. 15.30. Jeg kan kun varmt anbefale webshoppen, og absolut ikke sidste gang jeg handler her."

trustpilot.dk

"Jeg bestilte i går formiddags, og jeg har lige været nede og hente min knagerække i min lokale pakkeshop, da jeg fik leveret via GLS. Upåklageligt og problemfrit."

Aftalepart

Dubuy.dk
CVR: 30898206

Adresse

Kochsgade 31 A
  • Dubuy.dk
    Orionvej 2
    7430 Ikast
Vælg variation
Vælg variation