EssenceofBeauty__001.JPG
EssenceofBeauty__002.JPG
EssenceofBeauty__003.JPG
EssenceofBeauty__004.JPG
EssenceofBeauty__005.JPG
EssenceofBeauty__006.JPG
EssenceofBeauty__007.JPG
EssenceofBeauty__008.JPG
EssenceofBeauty__009.JPG
EssenceofBeauty__010.JPG
EssenceofBeauty__011.JPG

Få lækker hud m. diamantpeeling og makeup hos Beauty Essence

375,- / 750,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Lad din hud vinde over vinteren - forkæl dig selv m. 75 minutters hudanalyse, blid diamantpeeling, ansigtsmaske & mineral-dagmakeup hos Beauty Essence

Ansigtsforkælelse med diamanter og mineraler

Journalist: Rose Maria Værnet
Fotograf: Kim Bjærre

Vinterens bidende kulde er hård mod din sarte ansigtshud. Med 75 minutters luksuriøs ansigtsbehandling får du babybløde kinder med masser af sund glød. Det fik jeg i hvert fald, da jeg forleden besøgte Beauty Essence i Hellerup.

Din og min behandling
Inden mit besøg hos Beauty Essences kyndige, søde behandler Mila var jeg noget skeptisk ved dette hersens diamantslibning. Jeg fortalte ængsteligt, at det altså var min fødselsdag dagen efter, og at jeg nødig vil se rød og hævet ud. Hun forsikrede mig smilende, at mit ansigt blot vil blive babyblødt, rent og smukt, og præcis sådan blev det.

Første besøg hos Beaty Essence indledes med en hudanalyse, så behandling og produkter tilpasses herefter. Under behandlingen ligger jeg behageligt på en blød briks med duft af roser og syn til et dyblilla skærf bredt ud i loftet over mig. Jeg får afrenset mit ansigt med lækre produkter fra Dermalogica og MD Formulations, og Mila lader mig mærke vakuumsuget fra slibehovedet, inden hun går i gang.

Diamantslibning er kendt som den mest effektive behandlingsform til at give nyt liv til glansløs hud. Slibehovedet justeres efter hudtype og fjerner med det blide vakuumsug døde hudceller, mindsker porer og pigmenteringer, opstrammer, udglatter og stimulerer huden til selv at genopbygge elasticiteten.

Efter diamantpeelingen påfører Mila en øjen- og ansigtsmaske, som jeg hviler med i ti minutter. Imens damper hun et håndklæde og tilsætter saligt duftende aromaterapeutisk planteekstrakt. Med håndklædet fjerner hun blidt masken og masserer så mit ansigt ind i sol- og dagcreme og tilfører en let øjencreme.

Til sidst tager jeg plads ved et feminint spejl, og hun giver mig dagmakeup på. Den silkebløde foundation med spf 15 og pudder af mærket Bare Minerals er lavet udelukkende på naturlige mineraler, der ikke tilstopper porer, men ser sund og smuk ud på huden. Jeg får også påført mascara og lipliner og tilbud om 10% rabat på produkterne, hun har brugt gennem behandlingen, ved køb af 3 stk.

Inden jeg bevæger mig ud på Strandvejen tager jeg et hurtigt kig i spejlet og glæder mig til en fødselsdag med blød og smuk ansigtshud.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.12.2011 til 30.04.2012.
Booking af tid er påkrævet på tlf.: 61 77 71 56.
Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud via telefon eller på sms senest 24 timer før af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved for sent afbud vil du miste dit værdibevis.
 
Intet max. på værdibevis pr. person
 
Max 250 værdibeviser til salg

Værdibevises skal benyttes man-fre 9.30-18Information

Åbningstider:

Man-fre: 9.30-18
Lør: 11-15

Aftalepart

Beauty Essence
CVR: 33185553

Adresse

Vester Voldgade 8
1552 København V
  • Beauty Essence
    Strandvejen 68B
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation