shampoopusher_001.jpg
shampoopusher_002.jpg
shampoopusher_003.jpg
shampoopusher_004.jpg
shampoopusher_005.jpg
shampoopusher_006.jpg

Få velplejet hår med produkter fra Shampoo-pusher.dk

249,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forkæl lokkerne med et værdibevis til lækre hårprodukter fra Shampoo-pusher.dk

Genvejen til flot hår

Journalist: Mette Munk Nielsen
Fotograf: Iben Marika Parum

Julen har drænet kontoen, og julefrokosterne har gjort et indhug i hårprodukterne. Kender du den situation? Så er dagens tilbud lige dig. Med et værdibevis på 500 kroner til Shampoo-pusher.dk vil ikke kun din konto, men også dit hår være dig taknemmelig. Du kan vælge mellem alle de gode hårprodukter fra blandt andre Redken, Paul Mitchell, Kevin Murphy, Label M, Sebastian, Alterna og Zenz Therapy.

Shampoo-pusher.dk har ikke blot et stort udvalg, priserne er også lave, og siden bugner af mange gode tilbud. Det er næsten synd at snyde dit hår for muligheden for gode produkter, der vil få en trist januar til at virke bare lidt mere overkommelig. For velplejet hår er med til booste selvtilliden, og hos Shampoo-pusher.dk er det uden at tømme bankkontoen.  

Du kan vælge sammenpakninger med shampoo, balsam og stylingprodukter eller måske en stor udgave af din favorit-shampoo. Der er mange muligheder hos Shampoo-pusher.dk, og der er helt sikkert også et produkt, som dit hår vil synes godt om.

God fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.12.2011 til 24.01.2012.
Max. 3 værdibeviser pr. person.

Bemærk: kan først indløses fra d. 24. dec.

Når du bestiller, skal du skrive dit rererencenummer under "indtast gavekorts-kode". Du finder dette felt under "se indkøbskurv" i øverste højre hjørne.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatkoder.


Værdibeviset skal bruges på én gang. Hvis du bruger for mindre end de 500 kr., får du ikke et nyt gavekort/udbetalt det resterende beløb.

Du har 14 dages fortrydelsesret. Du skal kontakte både Downtown og Shampoo-pusher.dk for at annullere ordren.

Vil du returnere produkterne, skal du selv betale fragt.

Der tages forbehold for udsolgte varer.

Ved mérkøb, kan der betales med dankort.
Porto er eksklusiv, dog inkluderet ved køb på over 499 kr. udover Downtown-beviset.


Information

Anmeldelser

trustpilot.dk

"Jeg har bestilt, betalt og modtaget en pakke fra Shampoo-pusher.dk, hvilket jeg kun kan anbefale. :)
Det er anden gang jeg bruger Shampoo-pusher.dk, og det er bestemt ikke sidste gang. Tilbuddene er ekstreme, i forhold til hos en frisør. Der er altid noget man kan bruge og priserne er til at overkomme. "


"Det er fantastisk med en dansk side, hvor man kan få produkter til sådan en lav pris! Jeg blev opmærksom på shampoo-pusher.dk, da Magasin ikke havde fåes Essies nye vinterkollektion hjem, idet jeg startede en søgning på nettet og fandt siden shampoo-pusher, hvor de straks havde den nye kollektion hjemme og endda til en helt vanvittig pris!

Jeg har oplevet god kundeservice og hurtig levering (i meget forsvarlig emballage) ved hver eneste bestilling og mine veninder siger, at de har oplevet det samme.
Shampoo-pusher.dk er en af de eneste sider på nettet, hvor jeg tør bestille et produkt om onsdagen, som jeg skal bruge fredag :-)"


Set på trustpilot.dk

Aftalepart

Shampoo-Pusher.dk
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation