firefly_011.JPG
firefly_001.JPG
firefly_002.JPG
firefly_003.JPG
firefly_004.JPG
firefly_005.JPG
firefly_006.JPG
firefly_007.JPG
firefly_008.JPG
firefly_009.JPG
firefly_010.JPG

Japansk menu for 2 personer

256,- / 512,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få en 4-retters japansk menu for 2 pers. på restaurant Fire Fly. Kokken tilbereder forretten foran jer i baren, og I griller selv hovedretten ved bordet

Teppanyaki og yakiniku

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

Kokken hælder japansk risvin over den lyntilberedte laks, den store teppan syder og Teppanyaki-forretten er godt på vej. Teppan betyder jernplade på japansk, og teppanyaki kan oversættes til noget i retning af 'tilberedt på en jernplade'. Downtowns to udsendte betragter betaget kokkens skills med metalpaletterne, og resultatet af hans akrobatiske anstrengelser er en delikat-udseende forret med lækkerier som laks, tigerrejer, kammuslinger og asparges.

Efter den velsmagende teppanyaki-anretning sætter vi os til rette ved et lille bord med en indbygget japansk grill i midten og glæder os til vores yakiniku-hovedret. Yakiniku betyder, at du selv tilbereder maden ved bordet, hvilket er en populær måde at spise på i det meste af Asien. Vi får serveret en tallerken med strimler af okse- og lammekød, grønne nudler og masser af friske grøntsager. Da bordgrillen er tilpas varm lynsteger vi kød og urter og dypper lystigt i soja, sesampasta og spicy tomat-dip. Meget delikat!

Desserten er en japansk nyfortolkning af den franske dessertklassiker creme brulée. Fire Flys udgave består af tre små, firkantede kopper creme brulée med smag af henholdsvis grøn the, vanilje og chokolade. Der er delte meninger om yndlingsvarianten, personligt foretrækker jeg den traditionelle med vanilje, mens Downtown-fotograf Kim hårdnakket insisterer på, at den eksperimenterende variant med grøn the er den bedste. Køb dagens tilbud og find jeres egne favoritter…

I kan glæde jer til følgende:

 • Dybstegte rejetoasts med sesamfrø, persille og sød chilisovs.
 • Teppanyaki-tallerken med laks, tigerrejer, grønskal-muslinger, kammuslinger, courgetter og asparges med seafood-sauce lavet af hvidløg, soja og sake (japansk risvin)
 • Yakiniku-menu bestående af oksekød, lammekød, japanske vegetarnudler, courgetter, aubergine, svampe og tre slags dyppelse (soja, sesam og tomat).
 • 3 små portioner creme brulée med henholdsvis vanilje, grøn the og chokolade.

Betingelser

 • Kan indløses fra 24.12.2011 til 01.03.2012.

Restauranten holder lukket d. 24., 25., 26. og 31. december.

Du skal bestille bord 1 dag i forvejen på tlf. 32 50 32 39.

Der kan max. sidde 4 personer ved hvert bord.Information

Åbningstider:

Alle dage 17-22

Aftalepart

Fire Fly
CVR: ??

Adresse

Demezasvej 22
 • Fire Fly
  Tårnby Torv 7
  2770 Kastrup
  Tlf. 32 50 32 39
Vælg variation
Vælg variation