soulhouse_013.JPG
soulhouse_001.JPG
soulhouse_002.JPG
soulhouse_003.JPG
soulhouse_004.JPG
soulhouse_005.JPG
soulhouse_006.JPG
soulhouse_007.JPG
soulhouse_008.JPG
soulhouse_009.JPG
soulhouse_010.JPG
soulhouse_011.JPG
soulhouse_012.JPG

Få 1 måneds fri Zumba-træning med 2 Vild Med Dans-stjerner

149,- / 345,-
  • 57% rabat
  • Slutter om

Smid de ekstra julekilo på en sjov måde. Få 1 måneds fri Zumba-træning med Mie Moltke og Michael Olesen fra Vild Med Dans. Tilbuddet gælder for 1 person

Kom i form, mens du har det sjovt

Journalist: Jonas Kleinschmidt

Fotograf: Kim Bjærre

 

"Du tænker ikke over, at du træner, når du danser Zumba," siger Mie Moltke. "I stedet har du det bare sjovt". Den tidligere Vild Med Dans-deltager driver dansestudiet SoulHouse, der ligger på Nørrebro i København, og sammen med en gruppe andre professionelle dansere, der blandt andet tæller Vild Med Dans-deltageren Mikael Olesen, har hun specialiseret sig i den latinamerikanske dans, Zumba.

Zumba er en dans og træningsform, der kombinerer latinamerikanske rytmer med god og effektiv træning, fortæller Mie Moltke, som aldrig har oplevet, at folk ikke var både glade og forpustede, når træningen var overstået. Og netop kombinationen af at træne og have det sjovt på samme tid, er meget vigtig for Mie Moltke:

"Det er pissesjovt hver gang. Jeg kan have en dårlig dag, men når jeg så går i gang med dagens Zumba-træning, bliver jeg glad. Og når jeg kigger på kvinderne og mændene rundt omkring mig, kan jeg se, at de har det på samme måde. De sprudler simpelthen, fordi de får lov til at give den gas, uden at nogle dømmer dem".

Zumba er for alle aldre og både mænd og kvinder, fortæller hun. Og både begyndere og øvede kan være med. "Vi har medlemmer i aldersgruppen 18 til 70 år og alle afskygninger af kroppe", siger Mie med et stort smil i stemmen, inden hun fortsætter: "Det er det, der er fedt. At vi samler så mange forskellige mennesker". I sidste ende er det nemlig det at være med, der tæller, siger hun.

"Du kan få noget ud af en Zumba-træning, ligegyldig i hvor god form du er.  Og vi kan dokumentere, at du ikke bliver skuffet, hvis du møder op", siger Mie Moltke med overbevisning i stemmen. Og det kan hun faktisk. Hun har nemlig aldrig oplevet, at nogen fik en prøvetime uden at komme igen. "Man bliver jo afhængig af det," som hun siger.

Mie Moltke underviser derudover også voksne parhold i de danse, du kender fra Vild Med Dans-programmerne og i sit eget koncept FeminineFlow.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.12.2011 til 31.01.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person

Max 450 værdibeviser til salg

Opret dig som bruger og bestil tid via hjemmesiden www.soulhouse.dkInformation

Åbningstider:

Der er timer hele ugen fra 16-20 undtagen fre og søn.

Aftalepart

SoulHouse
CVR: 33753608

Adresse

hørsholmgade 20, 3. opgang c
2200 kbh n
  • SoulHouse
    Hørsholmgade 20, 3C
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation