kite06.jpg
kite01.jpg
kite02.jpg
kite03.jpg
kite04.jpg
kite05.jpg

Snowkiting introkursus i 4 timer for 1 person

599,- / 1.200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Prøv det nye snowkiting og stå på sneen i 4 timer med drage - en sjov og udfordrende vinteraktivitet for 1 person på torsdage og i weekenden

Sne-surfing med vindens kraft

Journalist: Severin Hygum

 

Snowkiting er en helt ny ekstremsport i familie med det populære kitesurfing. Downtown har fået lov at være med til at tilbyde den nye ekstremsport, der udfordrer både balancen og vovemodet. Der er garanti for en anderledes, aktiv og sjov dag, som giver et stimulerende afbræk fra hverdagen.

Med eller uden sne
Tiden spildes ikke ude på Amager Strandpark, hvor introkurset finder sted. Efter 20 minutter er du allerede i gang med drage, og der er tale om 4 timers intensiv og introducerende træning. Selv på dage uden sne kan det lade sig gøre - så kommer du blot til at stå på et såkaldt landboard, som er et snowboard med hjul. Tilbuddet er inklusiv alt udstyr - men du kan også medbringe dit eget snowboard eller ski.

Til at starte med vil begyndere bruge en træningsdrage, der er mindre og overfører mindre kraft fra vinden. Når du har fået en fornemmelse af teknikken med træningsdragen får du den nødvendige teori omkring sikkerhed og forholdsregler. Dette er også en vigtig ting for begyndere, da den 'rigtige' drage, som du bagefter kommer til at bruge, er sjovere, men samtidig stiller den også højere krav til sikkerheden.

Få vennerne med på den
Når I er kommet i gang - man surfer oftest 4-6 personer samtidig - vil I blive introduceret til forskellige øvelser og teknikker som dygtiggør jer med drage. Her bliver det rigtig sjovt, og hvis du tør, kan du blandt andet lave mindre hop og lirede tricks på brættet. Det er meget oplagt at hive en eller flere venner med ud og dele oplevelsen med, som foregår torsdag og i weekenderne.

Husk tøj efter vejrforholdene samt vand og lidt snacks. Dagen inden kurset ringer KiteDanmark ud og oplyser her blandt andet om det præcise mødested på Amager Strandpark, hvor metroen desuden kører til.

Besøg KiteDanmarks nye website på Quiksilverkiteskole.dk, hvor du kan læse mere og se en video med den nye vintersport.

Vi siger selv "ja tak" til tilbuddet og håber I også tør springe ud i det.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.12.2011 til 31.03.2012.

Tidsbestilling/afmelding skal på email snow@kitedanmark.dk eller tlf. 52 30 00 66 senest 24 timer i forvejen.

Gælder for 1 person.

Kurset bliver afholdt på Amager Strandpark torsdage og i weekenderne kl. 9 -13.

Telefonisk henvendelse i tidsrummet kl. 15-18.

Dagen før ringer KiteDanmark ud og giver flere informationer (det præcise mødested mm.).

Husk praktisk tøj samt vand og evt. lidt at spise.

Bemærk at kurser kan aflyses i tilfælde af dårlige vindforhold.

Bemærk at snowkiting er en ekstremsport, der udføres på eget ansvar og det tilrådes alle at tegne en personlig forsikring inden kursets start.

KiteDanmark og Quiksilver Kiteskole kan ikke stilles til ansvar for eventuelt pådragne   skader.Information

Åbningstider:

Kurset bliver afholdt på Amager Strandpark torsdage og i weekenderne kl. 9-14. 

Aftalepart

KiteDanmark
CVR: ??

Adresse

Boyesgade 5b, 5 th
Vælg variation
Vælg variation