clarins_011.JPG
clarins_001.JPG
clarins_002.JPG
clarins_003.JPG
clarins_004.JPG
clarins_005.JPG
clarins_006.JPG
clarins_007.JPG
clarins_008.JPG
clarins_009.JPG
clarins_010.JPG

Få en luksuriøs Pro ansigtsbehandling

325,- / 650,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få fornyet vitalitet og glød med 1 times luksuriøs Pro ansigtsbehandling hos Clarins Skin Spa i Magasin– Metroen kører lige til døren

Professionelt med professionelt på

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

En duft af nybagt brød, kaffe og chokolade rammer mig som en mur, da jeg træder ind i varmen i Magasin gennem de elektriske glasdøre fra metroen. Det sprudler af liv og handlende. Jeg går gennem menneskevrimlen og ned i parfumeafdelingen, hvor Clarins Skin Spa ligger, som en lydtæt bobbel gemt bag en glasdør.

Klinikken er professionel ned til mindste detalje, og alle produkter er specielt udviklet til Clarins' ansigtsbehandlinger, der er videnskabeligt testet og udviklet med stærkt koncentrerede planteekstrakter.

Kosmetolog Liza Cauling analyserer min hud ved at mærke med sine fingre og sammensætter ud fra analysen en skræddersyet ansigtsbehandling til mig. Min hud er helt udtørret og vintermat af vind og kulde og trænger virkelig til at blive plejet.

Ansigtsbehandlingen indledes med en åndedrætsøvelse, som får mig helt ned i gear. Da jeg ligger på briksen, er jeg lige ved at falde i søvn. Det er et skønt afbræk i en ellers travl hverdag og en fornøjelse at blive forkælet med nærende olier og cremer, som maseres blidt ind i huden.

Da jeg forlader de rolige lokaler og igen træder ud i menneskevrimlen, har jeg fornyet vitalitet og glød i ansigtet, og min hud er mere glat, jævn og frisk. Jeg er fuldstændig nulstillet, og jeg går roligt og smilende gennem Magasin ned til metroen, mens jeg upåvirket beundrer varehusets hektiske skønhed.

Betingelser

 • Kan indløses fra 03.01.2012 til 03.08.2012.

Max. 300 værdibeviser til slag.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Bookning af tid skal ske telefonisk på tlf. 33 18 20 75.

Ved bestilling af ny behandling samme dag gives gratis farvning af bryn og vipper ved den næste behandling.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud pr. telefon 33 18 20 75 senest 24 timer før af hensyn til klinikkens planlægning. Ved for sent afbud kan ens værdibevis blive indløst.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-19

Lør: 10-17

Anmeldelser

Wonder & Wellness

Denne behandling har i den grad vækket min hud. Jeg vil klart anbefale at prøve en behandling hos Clarins. Det var forfriskende at de tog en lang snak inden behandlingen og skønt at alle produkter bliver masseret godt ind i huden.

Set på wonderandwellness.com

Aftalepart

Clarins Skin Spa
CVR: ??

Adresse

Ryttermarken 11
3520 Farum
 • Clarins Skin Spa
  Magasin
  Kongens Nytorv 13
  1095 København K
  Tlf. 33 18 20 75
Vælg variation
Vælg variation