3 cocktails efter eget valg på Francis Pony for kun 60,-

Æslet som ingen forstod

David H. Péronard

Der er sandsynligvis ikke nogen (ud over grundlæggerne), der forstår cocktailbarens forhold til det æsel fra 50'erne, som baren er opkaldt efter, Francis Pony. Men 3 cocktails for 60 kr. kan de fleste nikke genkendende til. Hos Francis Pony er der pejs, dj's, og cocktailparty fra onsdag til lørdag.

Francis Pony er en ny variant indenfor cocktailbar/natklub-genren. Baren i to etager ligger bag en sort-malet facade i indre bys Klosterstræde, kun et æselspark fra byens mest tegneserie-nørdede butik, Faraos Cigarer, og resten af Gråbrødretorv.

De hyggelige folk bag baren besluttede sig i januar for at tilbyde Københavnerne en tiltrængt ny nattelivs-kombination. I underetagen lægges der op til afslappet 'cocktail-chill out' med bløde sofaer og hyggelig pejs, mens den voldsomt farverige overetage og elektronica dj's sørger for at presse stemningen i vejret.

Dermed har Francis Pony altså endelig givet Københavnerne den ultimative undskyldning for at lade den enkelte fyraftens-drink blive til flere og meget mere. Og meningen med æslet? Det må du spørge din bartender om?

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.06.2010 til 16.09.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningtider

Ons kl. 20-late

Tor kl. 20-late

Fre kl. 16-late

Lør kl. 20-late

Se åbningstider på: www.francispony.dk

Anmeldelser

AOK

" Vi mangler sådan et koncept i indre by. De fleste steder er enten for hyggelige eller for meget en rendyrket natklub. Vi er en god blanding - kald os en fest-cocktailbar".

Set på aok.dk

Ibyen

"Alle cocktails laves med fem cl. alkohol, friske ingredienser og hjemmelavet sirup."

Set på ibyen.dk

Aftalepart

Francis Pony
CVR: ??
  • Francis Pony
    Francis Pony
    Klosterstræde 23
    1157 København K
Vælg variation
Vælg variation