wellness1.jpg
Ansigtsbehandling.jpg

1 times thailandsk helkropsmassage + 1 times ansigtspleje

495,- / 1.150,-
  • 57% rabat
  • Slutter om

Bliv forkælet hjemme hos dig selv med 1 times afslappende thailandsk helkropmassage + 1 times ansigtspleje fra KB Beauty – kørsel er inkl. i prisen

Bliv forkælet i dit eget hjem

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Nogle gange kan det være svært at finde tid til at forkæle sig selv, men så er det godt, at forkælelsen kan komme til dig. Hos KB Beauty kører de ud til dig, dér hvor det passer dig bedst. Det er skræddersyet til dig, der har små børn derhjemme, foretrækker hjemmebehandlinger eller er på forretningsrejse og trænger til wellness på dit hotel.

Du får 1 times afslappende helkropmassage med en nærende, ren olie og brug af thailandske massageteknikker, der inkluderer albuer, fingre og underarme. Kitt Dokkedal eller en af de andre professionelle massører medbrinker briks og olie, og du skal blot sørge for at have 2 store håndklæder, 2 lagner og eventuelt en pude parat. Det er også en god idé at sørge for musik.

Massagen tilpasses dine individuelle behov, og du skal derfor regne med en indledende samtale, hvor der bliver spurgt ind til dine problemer. Husk at fortælle om, du ønsker en blid eller hård massageform.

Efter massagen bliver du bedt om at vende dig om på ryggen, hvor du kan nyde en dybdegående ansigtsbehandling, som indeholder rens, peeling, maske og dagcreme. Behandlingen afsluttes med en afstressende ansigtsmassage, der efterlader dig fuldstændig nulstillet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.12.2011 til 20.06.2012.
Bookning af tid bedst man-tirs kl. 9-18 på tlf. 52 47 11 42 eller via sms.

Maks 150 beviser til salg

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud telefonisk eller pr. sms senest 24 timer før af hensyn til klinikkens planlægning. Ved for sent afbud kan dit værdibevis blive indløst.

Kørsel er inkluderet i prisen.

Tilbuddet gælder til hele Sjælland.

Du skal selv sørge for at have 2 lagner, 2 store håndklæder og 1 pude parat. Det er også en god idé at sørge for musik.


Information

Åbningstider:

Man-søn: Efter aftale

Aftalepart

KB Beauty
CVR: ??
  • KB Beauty
    Bredgade 8
    1260 København K
Vælg variation
Vælg variation