Klinik_20Magnolia_005.JPG
Klinik_20Magnolia_002.JPG
Klinik_20Magnolia_006.JPG
Klinik_20Magnolia_003.JPG
Klinik_20Magnolia_004.JPG
Klinik_20Magnolia_007.JPG

Få renset ud i kroppen & føl lethed med 2 timers detoxbehandling

599,- / 1.200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Kickstart din krop med 2 timers effektiv detoxbehandling og afslappende dybdemassage hos Detox Klinik Magnolia i Store Kongensgade

Kickstart nytårsforsættet med en detoxbehandling

Journalist: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

 

Føler du dig tung eller oppustet? Eller spiser og drikker du i perioder dårligt og undlader at dyrke motion? Så kan der på kort tid ophobe sig mange affaldsstoffer i din krop. Detoxbehandlingen rydder effektivt op i din indre skraldespand, så du både taber dig og føler dig slankere.

Detox Klinik Magnolia er en lille oase midt inde i byen. Jeg bliver mødt af lyse lokaler og store smil fra indehaver Helle Winther. Tændte stearinlys, friske blomster og blid musik skaber en afslappende atmosfære.

Jeg starter med at få en blid massage, der stimulerer kroppen, så toxiner bliver frigivet. Bagefter måler Helle Winther mig 10 steder på kroppen, hvorefter jeg fra mine ankler og til bryst og arme bliver wrappet ind i en varm lerblanding og bandager. Mineralerne i lerblandingen hjælper med at udtrække toxiner gennem huden, mens den specielle wrappingteknik opstrammer og toner.

Under et varmetæppe får jeg 45 minutters varmebehandling, der gør, at porerne åbner sig, så leret kan arbejde. Det er komplet nydelse og afslapning, mens kroppen bliver varmet godt igennem.

"Med en detoxbehandling får du en lækker wellnessbehandling, som både er sund og afstressende. Du kommer ned i gear og gør samtidig noget godt for din krop," siger Helle Winther, der er uddannet sygeplejerske.

Helle Winther måler mig forskellige steder på kroppen. Jeg er garanteret et tab på minimum 10 centimeter, så jeg er spændt på at se resultatet. Mit samlede tab er 15 centimeter fordelt på forskellige steder på kroppen som lår, mave, bryst, arme og ben. Jeg føler samtidig også en ny lethed og et boost af velvære.

Jeg er vild med tanken om, at jeg på en naturlig og sund måde får tonet og detoxet min krop - der er intet hokuspokus.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.12.2011 til 01.05.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling via telefon: 40 20 07 67.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud pr. telefon 40200767 eller på klinikkens telefonsvarer senest 24 timer før af hensyn til klinikkens planlægning. Ved for sent afbud kan dit værdibevis blive indløst.

Detox Klinik Magnolia anbefaler at starte med 3 behandlinger for det bedste resultat.Information

Åbningstider:

Tirs-lørdag: 8-20 (kan variere)

Aftalepart

Detox Klinik Magnolia
CVR: 32521177

Adresse

Store Kongensgade 17A, 1.sal
1264 København K
  • Detox Klinik Magnolia
    Store Kongensgade 17A, 1. sal
    1264 København K
Vælg variation
Vælg variation