foto03.jpg
foto01.jpg
foto02.jpg

Professionelt og unikt portræt hos MiaElisabeth Fotografi

600,- / 2.000,-
  • 70% rabat
  • Slutter om

Skab dit livs bedste portrætter med MiaElisabeth Fotografi. Du får de unikke portrætter til mange formål inkl. redigering og alle rettigheder

Dit livs portræt

Journalist: Severin Hygum

 

Der er en verden til forskel på et professionelt portrætfoto og et gennemsnitligt amatørfoto. Portrætterne Mia Elisabeth har taget taler sit tydelige sprog, og det ses tydeligt, at portrætfotos er Mias speciale. At stå foran kameraet er ikke det nemmeste for alle, men Mia forstår at instruere og skabe imponerende resultater sammen med dig.

Kreativitet i sit arbejde er et vidt begreb, men for fotograf Mia Elisabeth ligger der konkrete metoder bag det, hun karakteriserer som sin største styrke: "Det betyder at mine portrætter er unikke og personlige ved f.eks. at inddrage rekvisitter, bruge fede locations og generelt samarbejde med kunden, hvor jeg både lytter og instruerer. Vi skal væk fra alt, der ligner samlebånds-portrætter.", uddyber fotografen.

Mia må siges at være en specialist i portrætfotografier, hvilket hendes imponerende portefølje på websitet afslører. Her er stort set udelukkende portrætfotos. Portrætterne kan bruges til mange forskellige formål som de mange stilarter og udtryk også afspejler. Groft sagt inddeler Mia portrætterne i henholdsvis personlige beauty-portrætter og professionelle portrætter. Stilarterne kan flyde sammen, men de professionelle portrætter lægger ofte mere vægt på at skabe troværdighed og kan være med til at brande og fremstille dig positivt.

Send en mail til Mia med et par ord om dig selv og hvad du måske har tænkt dig at bruge portrættet til. Jo flere inputs du kan give hende, desto lettere bliver hendes arbejde.

Det er også her tidspunkt, sted og alt andet aftales - god fornøjelse med dit foto shoot!

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.12.2011 til 31.08.2012.

Max. 150 værdibeviser til salg.

Book tid på: mianielsen@gmail.com med emnet "downtown" og fortæl lidt om dig selv og dine ønsker.

Gælder kun portrætter af 1 person og minimumsalderen er 18 år.

Evt. afbestilling af en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen - ellers kan værdibeviset blive indløst.Information

Åbningstider:

Efter aftale.

Anmeldelser

Stina Ida Jørgensen

"Mias portrætter var bedre end jeg kunne have forestillet mig, og jeg havde utroligt svært ved at vælge et portræt til mit omslag, da de alle var helt unikke og fantastiske. Hvis du har brug for et portræt som fremhæver det naturligt smukke i dig, så vil jeg højt anbefale Mia Nielsen som fotograf."

Forfatter Stina Ida Jørgensen om Mia Elisabeth

Lene Storgaard

"Hendes navn popper op, hver gang der er behov for en foto session. Hun er nemlig hamrende dygtig, super kritisk og skarp i sit valg og meget professionel i sin tilgang. Jeg er ganske tryg ved hendes sans for etik og kvalitet, form og farve samt at fremhæve det specielle ved personen, der gør billedet helt unikt."

Skuespiller og teaterleder Lene Storgaard om Mia Elisabeth

Aftalepart

MiaElisabeth Fotografi
CVR: ??

Adresse

Bisbebjerg Bakke 22f, 2 tv
2400 København NV
  • MiaElisabeth Fotografi
    Bispebjerg Bakke 22f, 2. Tv.
    2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation