slank01.jpg
slank04.jpg
slank02.jpg

Få en flot og fast krop med et EMS slanke- og massageapparat

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en flot og fast krop med et EMS slanke- og massageapparat. Dine muskler stimuleres gennem elektriske impulser, uden at du behøver løfte en finger

Ja… vi snyder lidt

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Klokken har netop slået 17. Du cykler i regn og blæst direkte fra arbejde til indkøbscenteret, hvor du køber ind til dagens aftensmad. Du trækker cyklen med de tunge poser hele vejen hjem, skræller, koger og steger indtil du har fremtryllet et måltid, og godt mæt, uden en eneste pause, er du nu klar og til at tage over i træningscenteret. Not!

Vi kender det alle sammen: Alle de gode intentioner og den manglende energi til at udføre dem. Kun få magter at tage i træningscenter flere gange om ugen. De fleste af os tager pligtskyldigt af sted en enkelt gang om ugen, og så er der os, der slet ikke kommer af sted - i perioder i hvert fald.

Med et EMS slanke- og massageapparat kan du supplere din ugentlige træning eller kompensere for den manglende træning i perioder, hvor du bare ikke kan overskue turen over i fitnesscenteret.

EMS står for elektronisk muskelstimulering, og apparatet virker ved at sende små elektroniske impulser til musklerne. Det smarte lille EMS apparat til hjemmebrug har 4 selvklæbende elektrodemåtter, som kan klæbes på kroppen dér, hvor du ønsker en opstramning eller behandling.

Apparatet kan også massere ømme og trætte muskler efter en lang arbejdsdag. Så er det bare at slå fødderne op og og synke dybt ned i sofaen. Mmmm!

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.12.2011 til 29.02.2012.

Max. 550 værdibeviser til salg.

Leveringstid er 2-3 dage.

Bemærk: Ordrer der kommer senere end den 21. december kan ikke garanteres at nå frem inden jul.

Al henvendelse vedrørende forsendelse skal rettes til Kropsform.dk på mail: mail@kropsform.dk eller tlf. 0049 460 8206 444.

Originalprisen er 349 kr. + 50 kr. i fragt.

Værdibeviset indløses ved, at du gennemfører et almindeligt onlinekøb på kropsform.dk, men vælger bankoverførsel i stedet for kreditkortbetaling. I kommentarfeltet skal du skrive dit referencenummer. BEMÆRK: Du skal se bort fra den automatiske mail, du modtager om, at der skal overføres penge til butikken.

Apparatet bør ikke anvendes af folk med hjerteproblemer, pacemakers og gravide kvinder.

Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale fragten.Information

??

Aftalepart

Shopline Danmark
CVR: ??

Adresse

Lemnosvej 8
2300 Kbh S
Vælg variation
Vælg variation