blaek_001.JPG
blaek_002.JPG
blaek_003.JPG
blaek_004.JPG
blaek_005.JPG
blaek_006.JPG
blaek_007.JPG
blaek_008.JPG
blaek_009.JPG
blaek_010.JPG

Gavekort til Blæk & Print – køb blæk, usb-stik, printer mm.

99,- / 200,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Print billeder, få fyldt blækpatronerne op eller køb printer, usb-stik mm. Gavekortet virker til alt hos Blæk & Print, der skåner pengepung og miljø

Skån pengepungen og miljøet i Indre By


Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Alexander Banck-Petersen


Fik du også et chok første gang printeren løb tør for blæk, og du så priserne på nye blækpatroner? Hos Blæk & Print kan du selv komme ind med dine tomme blækpatroner og få dem fyldt op med kvalitetsblæk - det koster en brøkdel af prisen for nye patroner og er skånsomt for miljøet. Køb et par værdibeviser og bliv overrasket over, hvor meget du kan få for pengene hos de dygtige printerspecialister.

Ofte hænger det sådan sammen med printere, at en lav indkøbspris betyder en høj driftspris. Med andre ord er blækpatroner til billige printere ofte dyrere end de tilsvarende til printere, der har kostet lidt mere til at begynde med. Blæk & Print har nye patroner og tonere til de fleste printere, men anbefaler i de fleste tilfælde en genopfyldning på grund af de økonomiske og miljømæssige fordele.

Genopfyldte patroner og tonerkassetter virker, ifølge Morten Brunkel fra Blæk & Print, fuldt ud lige så godt som nye. Det er desuden super fedt, at butikken til en afveksling ikke er en webshop, og derved er du fri for at sende dine blækpatroner frem og tilbage og kan få vejledning på god gammeldags manér. En genopfyldning hos Blæk & Print sparer dig altid minimum halvdelen af omkostningerne i forhold til køb af nyt udstyr - og med dagens tilbud kan du altså fordoble den besparelse.

Bedst af alt kan du bruge værdibeviset til alt i Blæk & Print. Står du og vil have printet dit favorit-feriebillede i A3-størrelse, eller mangler du et usb-stik, så er tilbuddet i dag ærgerligt at misse - også hvis du mangler julegaven, som alle kan bruge.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.12.2011 til 17.03.2012.
Oplys dit referencenummer for at indløse rabatten i butikken.

Værdibeviset gælder til alle Blæk & Prints ydelser.

Du må gerne købe flere værdibeviser.

Hele værdibevisets værdi skal bruges på én gang.

Der udbetales ikke et eventuelt restbeløb.Information

Åbningstider:

Man-fre: 11-17.30
Lør: 11-14

Aftalepart

Blæk & Print
CVR: ??

Adresse

Store Kongensgade 54
1264 København K
  • Blæk & Print
    Store Kongensgade 54
    1264 København K
Vælg variation
Vælg variation