hannebay_003.jpg
hannebay_000.JPG
hannebay_001.JPG
hannebay_002.JPG
hannebay_004.JPG
hannebay_006.JPG
hannebay_008.JPG
hannebay_009.JPG
hannebay_010.JPG
hannebay_011.JPG
hannebay_12.JPG

1 times Naturlig Power Face Lift hos Hanne Bay

399,- / 900,-
  • 56% rabat
  • Slutter om

1 times Naturlig Power Ansigts Lift hos Hanne Bay, som via opstrammende massageteknikker skaber et synligt ansigtsløft. Vi testede. Og det virker

Ansigtsløft uden kirurgi hos Hanne Bay


Journalist: Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Kim Bjærre


"Det er et  dejligt job, du har hva?," siger Hanne Bay, da jeg kommer med et nydelsessuk, mens jeg ligger på briksen med mit tæppe og får ansigtsmassage. Det føles som om, at hele kraniet bliver sat på plads og samtlige ansigtsmuskler løsner sig  lige der, hvor "livet har sat sig," som hun siger. Hanne Bay starter med at massere den højre side af mit ansigt for at vise mig før- og efterforskellen. Det er ikke til at tage fejl af. Hvad skal vi bruge Botox og kirurgi til, når vi har Hanne Bay?

Før behandlingen:
Metroen kører dig direkte til Dronningensgade på Christianshavn. Den hyggelige shabby chic-stil med ægte tæpper, feminine, gamle ornamenterede møbler og stearinlys får mig til at føle, at jeg er trådt ind i en hyggelig dagligstue i en lejlighed. En herlig kontrast til den ruskende kulde udenfor.

Over en kop te starter vi med at lave en fælles analyse af mit ansigt i et spejl. Hanne Bay ser masser, jeg aldrig har lagt mærke til, men når hun senere retter det ud, bliver det tydeligt, at det er symmetrien, der skaber den store forskel.

Under behandlingen
Mens jeg ligger på briksen til den afdæmpede musik og slapper af, løsner Hanne Bay helt op for mine (ubevidste) spændinger i ansigtet, hovedbunden, nakken, halsen og øverste del af skuldrene. Hun masserer både musklerne udvendig og indvendigt(hun løsner f.eks. kæbemusklen ved at massere inde i munden). Det løsner op for spændinger og resultatet kommer med det samme. Mit ansigt er blevet mere hjerteformet.

Hvem er Hanne Bay?
Hun er både ergoterapeut og kraniosakral-terapeut, og er bl.a. uddannet i A.L.T ansigtsløftnings-teknikker og organmassage. Hun har en holistisk tilgang til dig og din krop og skræddersyr dine behandlinger ud fra et menneskesyn, der tager hensyn til "hele din historie".

Yderligere rabat:
Du får yderligere 20 % på en Naturlig Power Ansigt Lift-pakke. Normal pris 4.500 kroner. Downtownpris: 3.600. Behandlingen er den samme som denne, men varer i alt 6 x 1 time, som er det der skal til for at opnå det fulde og langvarige resultat. Intervallerne mellem de enkelte behandlinger kan varieres efter ønske.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.12.2011 til 31.01.2013.
Du får yderligere 20 % på hele pakken med 6 behandlinger af Naturlig Power Ansigts Lift.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Bestil tid på tlf.: 26 28 67 38
Book tid online på www.hannebay.dk

Max 1 værdibevis pr. person. Dog må du gerne give et ekstra i gave til en anden personInformation

Åbningstider:

Alle hverdage fra 9.00 - 19.00

Aftalepart

Hanne Bay
CVR: 28580029

Adresse

Dronningensgade 48, 2.tv
1420 Kbh K
  • Hanne Bay
    Dronningensgade 48, 2 tv
    1420 København
Vælg variation
Vælg variation