Karri_001.jpg
Karri_002.jpg
Karri_003.jpg

Nyd 10 skønne cocktails på populære Karrierebar i Kødbyen

450,- / 900,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd 10 skønne cocktails på populære Karrierebar i Kødbyen – og berus dig i den gode sags tjeneste

10 skønne Karrierecocktails i den gode sags tjeneste

Journalist: Rose Maria Værnet
Fotograf: Kim Bjærre

Kødbyen har tilkæmpet sig ubetinget in-status for de nattelivstemte københavnere. Du går simpelthen aldrig galt i Kødbyen, for de populære barer er fyldt med euforisk festglæde hver eneste weekend.

Det gælder også Karrierebar, som har givet lokalerne i en fredet slagterhal en rustik æstetisk transformation. Baren er indrettet med 32 forskellige værker af en række anerkendte, internationale kunstnere, med lamper af Olafur Eliasson og det kendetegnende neonskilt i vinduet af Elmgreen & Dragset.

Bardisken er designet af Jeppe Hein og kan flyttes fyrre centimeter frem og tilbage, og her ynder de trendy københavnere i både dags- og nattetimerene at slænge sig med mundvædende cocktails til bassen fra den elektroniske musik fra dj-pulten.

Karrierecocktails
Cocktailkortet har inspiration i klassiske cocktails, men kreeres med særlige Karrieresignaturer og nordiske twists såsom hjemmelavede sirupper, infusioner og friskpressede juicer.

Blandt de mange cocktails kan du eksempelvis vælge den stærke, forfriskende Karriere-opfindelse red cow, som blandes af rød Aalborg-Akvavit, lime, mynte og ingefær, en mario mantequilla, som minder om en peanutbutter/jam-sandwich med peanutbutter-infuseret corralejo blanco, agavesirup, lime og hjemmelavet brombærjam, en harley qiunn, som består af valnøds-infuseret havanna club 3 anos, ahornsirp, lime og selleri bitters, eller en slagkraftig voyeur baby, hvor krydderurterne får fuldt spillerum med grøn chartreuse, frisk æblejuice, lime og masser af mynte.

Med weekendens klippekort på 10 skønne cocktails til halv pris bestemmer du selv, om du vil hælde dem alle i dig på én aften (frarådes dog af redaktionen), dele dem med din gode ven eller veninde eller sippe dem i dig ud over flere aftener på Karrierebar. Lige meget hvordan du vælger at nyde de smagfulde cocktails, kan du feste med god samvittighed - ved købet donerer du nemlig 200 kroner til Røde Kors' humanitære arbejde.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.01.2012 til 31.03.2012.

Max. 1000 værdeibeviser til salg.

Bemærk: kan først indløses fra 5. jan. 2012

OBS: Røde Kors Advent-værdibeviser, der ikke bliver indløst inden udløbsdatoen vil ikke blive tilbageført til din Downtown-konto, men derimod udbetalt til Røde Kors og den givne butik.Information

Åbningstider:

Tors-fre-lør: 16-04

Aftalepart

Karrierebar
CVR: ??
  • Karrierebar
    Flæsketorvet 57
    1711 København V
Vælg variation
Vælg variation