2 for 1 på forret, hovedret og friskpresset juice hos økologiske WOK på Vesterbrogade

Sprød Wok

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre


Forkæl dig selv med thai retter, der pirrer dine smagsløg med karrykrydrede danske økologiske råvarer; mør saftig kylling eller oksekød, en bred farvepalet af sprøde grøntsager og frugt.

I det energiske område af Vesterbrogade, lige ved starten af Enghavevej, ligger WOK placeret på hjørnet. Indendørs modtages du af et smukt indrettet lokale, primært i mørke farver, understreget af forrygende bronzefarvede lamper i begge vinduer ud mod gaden og et smukt akvarium, der med sine blå og grønne farver skaber smukke nuancer i rummet. Der hersker en afslappet og rolig atmosfære i rummet, på trods af heftig aktivitet bag disken og de travle kokkes rumsteren i køkkenet. Resultatet er ikke til at sætte en finger på; økologiske sprøde retter af kvalitets råvarer.

Mantraet på WOK er kvalitet og økologi. Helt simpelt. Ønsket om at være økologiske er ikke trukket ned over menukortet som en handske, der ikke helt passer. WOK har valgt økologi, fordi det tager udgangspunkt i det de laver; mørt kød og sprøde grøntsager. Længere er den ikke.

Med Dagens Tilbud får du to forretter og to hovedretter samt to friskpressede juice. Menuen består af friskrullede forårsruller med kongerejer, kylling og grøntsager eller helt uden kød. Til hovedret får du karryretter med grøn eller rød karry samt lækre og sprøde grøntsager. Her kan du vælge imellem oksekød, kylling eller Tofu. De friskpressede juice laves på økologiske danske Ingrid Marie æbler, økologiske gulerødder eller appelsiner. Juicen består udelukkende af rene økologiske råvarer uden tilsætningsstoffer eller sukker.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.11.2010 til 01.03.2011.

Max 1 værdibevis pr. personInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag - Fredag: 11.00-22.00

Lørdag: 14.00-23.00

Søndag: 16.00- 22.00

www.wokken.dk

Anmeldelser

AOK

"Super dejlig mad, god betjening, friske råvarer!!"

Set på aok.dk

AOK

"hvis du er til thai take away mad er det her du kommer til at få dit fix igen og igen efter du har været der første gang..den er ikke længere"

Set på aok.dk

Aftalepart

Wok
CVR: ??

Adresse

Vesterbrogade 103
1620 kbh v
  • Wok
    WOK
    Vesterbrogade 103
    1620 København V.
Vælg variation
Vælg variation