Sprød Wok
Skribent: Astrid Marie Renkwitz
Madsen
Foto: Kim Bjærre
Forkæl dig selv med thai retter, der pirrer dine smagsløg med
karrykrydrede danske økologiske råvarer; mør saftig kylling eller
oksekød, en bred farvepalet af sprøde grøntsager og frugt.
I det energiske område af Vesterbrogade, lige ved starten af
Enghavevej, ligger WOK placeret på hjørnet. Indendørs modtages du
af et smukt indrettet lokale, primært i mørke farver, understreget
af forrygende bronzefarvede lamper i begge vinduer ud mod gaden og
et smukt akvarium, der med sine blå og grønne farver skaber smukke
nuancer i rummet. Der hersker en afslappet og rolig atmosfære i
rummet, på trods af heftig aktivitet bag disken og de travle kokkes
rumsteren i køkkenet. Resultatet er ikke til at sætte en finger på;
økologiske sprøde retter af kvalitets råvarer.
Mantraet på WOK er kvalitet og økologi. Helt simpelt. Ønsket om
at være økologiske er ikke trukket ned over menukortet som en
handske, der ikke helt passer. WOK har valgt økologi, fordi det
tager udgangspunkt i det de laver; mørt kød og sprøde grøntsager.
Længere er den ikke.
Med Dagens Tilbud får du to forretter og to hovedretter samt to
friskpressede juice. Menuen består af friskrullede forårsruller med
kongerejer, kylling og grøntsager eller helt uden kød. Til hovedret
får du karryretter med grøn eller rød karry samt lækre og sprøde
grøntsager. Her kan du vælge imellem oksekød, kylling eller Tofu.
De friskpressede juice laves på økologiske danske Ingrid Marie
æbler, økologiske gulerødder eller appelsiner. Juicen består
udelukkende af rene økologiske råvarer uden tilsætningsstoffer
eller sukker.