oxideret_004.jpg
oxideret_005.jpg
oxideret_001.jpg

??

250,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Værdibevis på 500,- for kun 250,- til tøjbutikken Oxideret.dk i Dronningens Tværgade - et kvalitetsbevidst univers af unikke mærker

Besøg det virtuelle univers showroom

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre


Hvad enten du har hang til sexede silkekjoler eller behageligt økologisk undertøj er Oxideret.dk et sted for dig. Dagens Tilbud giver dig et værdibevis på 500 kroner til halv pris.


Forkæl dig selv, veninden eller kæresten med et nyt favoritkøb med Dagens Tilbud og gå vintervejret stilfuldt i møde. Udvalget af mærker på hylderne er blandt andre Won Hundred, A.O, Gestuz, A Question Off og Barbara I Gongini, som alle oser af luksus og lækkerhed.

Imens tøjet hos Oxideret.dk dyrker en feminin og minimalistisk side, er smykkerne mere eksperimenterende med rå sølvringe og halskæder med kraftfulde figurer fra dyreverdenen. I smykkeskrinet er flere sikre køb, for eksempel Pernille Rosendahls populære armbånd med store messingvinger fra Sowat, som sangerinden bar under X Factor. En anden bestseller er smykkedesigner Maria Blacks enkle og elegante smykker, der præger både modemagasiner og mange kvinders ønskeliste.

Med forkærlighed for hurtige online-fashionkøb startede Camilla Skov Oxideret.dk. I den virtuelle verden har hun længe suset målrettet rundt med dankortet som navigation. I juli 2010 åbnede hun derfor den personlige netbutik, hvor hun deler sin store glæde for tøj og smykker med andre.

Ambitionen bag Oxideret.dk er at have et godt udvalg af tøj og smykker i lækker kvalitet, der ikke springer månedens budget. Stemningen i showroomet skal være inspirerende og imødekommende:

"Det skal være som at komme på besøg hos en veninde, kigge i hendes klædeskab og se, hvad der gemmer sig af gode ting" siger Camilla Skov, der er indehaver af Oxideret.dk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.11.2010 til 21.02.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Gælder ikke til i forvejen nedsatte varer eller til webshoppen.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag-torsdag: 15-18.

Andre tider kan aftales på camilla@oxideret.dk


www.oxideret.dk

Aftalepart

Oxideret
CVR: ??
  • Oxideret
    Oxideret.dk
    Dr. Tværgade 28
    1302 København K
Vælg variation
Vælg variation