next_002.jpg
next_001.jpg

Få to billetter til den prisvindende rockmusical Next to Normal instrueret af Thomas Bendixen på Nørrebro Teater

395,- / 790,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 billetter til den prisvindende rockmusical Next to Normal instrueret af Thomas Bendixen på Nørrebro Teater fra den 18. februar til 2. marts

Rockmusical for fuld udblæsning under juletræet

Journalist: Jonas Kleinschmidt

"Jeg ville gerne lave en musical, hvor der ikke var puttet fernis og lak på, en musical som var rå og vild. Ligesom livet", fortæller Thomas Bendixen. Han er instruktør på forestillingen Next to Normal, der handler om livet i en lille familie, der på overfladen synes helt normal, men som under overfladen gemmer på et ætsende hverdagsdrama med en maniodepressiv mor som altoverskyggende omdrejningspunkt.

"Det er en forestilling, der giver håb, fordi den viser en familie, der prøver at få det til at fungere, selvom deres liv i virkeligheden er et stort kaos. Men sådan er livet jo også", siger han. Forestillingen bygger på den amerikanske prisvindende musical af samme navn, der i hænderne på Thomas Bendixen og hans skuespillere er blevet en rå, grum og realistisk fortælling, der ikke er bange for at trække forhænget til side og vise alt det grimme ved tilværelsen.

"Vi har fjernet lidt af strygerne fra den oprindelige forestilling og erstattet dem med noget elguitar. I stedet er det blevet råt og funky, og der virkelig kommet knald på", fortæller Thomas Bendixen og afslører at forestillingen indeholder ikke færre end 40 sange.

"Ofte er musicals meget overfladiske, men her får publikum chancen for at se alt det, de ikke skulle have set. Alt det grimme og det hårde" fortæller han med begejstring i stemmen.

Men hvorfor skulle man se en rockmusical om en dysfunktionel familie, kunne man med rette spørge? "Fordi vi jo alle sammen har en del af den familie i os" siger Thomas Bendixen. "Livet er jo ikke enten eller. Det indeholder både smerte og lykke. Og den rejse vil jeg gerne invitere publikum med på".

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.12.2011 til 23.12.2011.

Max 500 værdibeviser til salg

Der er ingen returret på købet

Billetterne pakkes ind klar til at komme under juletræet og skal afhentes inden den 23. december på Nørrebro Teater indenfor åbningstiden

Billetterne gælder til en forestilling for 2 personer i de første 14 dage af spilleperioden fra den 18. februar til den 2. marts 2012.

Der kan bestilles dato for forestillingen ved at kontakte Nørrebro Teater indenfor åbningstiden på tlf. 35200900Information

Åbningstider:

Tir-fre: 14-18
Lør-man: Lukket

Aftalepart

Nørrebro Teater
CVR: 16148245

Adresse

RAVNSBORGGADE 3
KBH N
  • Nørrebro Teater
    Ravnsborggade 3
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation