Teater_002.jpg
Teater_001.jpg

2 for 1 på billetter til Teater Fantasts juledrama: Lønlig iblandt os de går

110,- / 220,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på billetter til Teater Fantasts juledrama: Lønlig iblandt os de går

Lønlig iblandt os de går

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

Lønlig iblandt os de går er en familieforestilling om jul og hjemløshed. Forestillingens drama udspiller sig en juleaften i en baggård på Vesterbro, og handler om to hjemløse der er dømt til at holde jul blandt skidt og papkasser. Fra vinduerne i baggården høres der latter, for her er juleaften i fuld gang. I forestillingen møder vi en narkoman og en alkoholiker, der begge er sat udenfor julen. Her er gaver, julesteg og juletræ udskiftet med kulde, skidt og ensomhed.

Lønlig iblandt os de går er et socialrealistisk juleeventyr, og dialogen er bygget på danske julesalmer og sange. Det starter som løsrevne strofer, men udvikler sig i løbet af forestillingen til fuldbårne vers, og ender i sang og musik. Teater Fantast skaber ofte forestillinger, der omhandler bestemte tabuer. I denne omgang er der fokus på dem på samfundets bund - de hjemløse. Lønlig iblandt os de går omhandler temaerne næstekærlighed og medmenneskelighed, og Teater Fantast vil gerne rykke ved nogle af de fordomme og den frygt, som voksne og børn har overfor de skæve eksistenser, der findes i Københavns gader.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.12.2010 til 19.12.2010.

Der kan bestilles billetter til hele spilleperioden fra d. 2-19 december. Der skal bestilles billetter på billet@teaterfantast.dk eller 22876764 mellem 12-14 husk at oplyse referencenummer.Information

Hjemmeside:

www.teaterfantast.dk/

Forestillingen kan ses af børn fra 7 og op, ifølge af en voksen.

Aftalepart

Teater Fantast
CVR: ??

Adresse

Amerikavej 3a,3.th
Kbh V
  • Teater Fantast
    Teater Fantast
    Enghavevej 42
    1674 København V
Vælg variation
Vælg variation