la_vida_nabila_001.JPG
la_vida_nabila_002.JPG
la_vida_nabila_003.JPG
la_vida_nabila_004.JPG
la_vida_nabila_005.JPG

Få smukke øjne med permanent eyeliner hos La Vida Nabila

1.600,- / 3.200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Skær ned på din tid foran spejlet om morgenen. La Vida Nabila lægger din eyeliner én gang for alle, så du ser godt ud hele døgnet - hele ugen - hele året

Naturligt smukke øjne - firetyvesyv

Journalist: Rose Maria Værnet & Durita Dybczak

Fotograf: Kim Bjærre

Vi bruger i løbet af vores liv utallige timer på at lægge en flot makeup - og fjerne den igen. Med en permanent eyeliner kan du spare både tid og slid på din hud og springe glad ud af sengen uden at føle dig morgengrim.

Den eksklusive salon La Vida Nabila i Charlottenlund huser skønhedseksperter, der rådgiver i alt fra permanent makeup, voksbehandling, hair extensions eller ansigtsbehandling. Hvert område i salonen har sin ekspert tilknyttet, så du er sikret den bedst mulige behandling og service, der passer til netop dine krav.

Glem alt om ordsproget "man må lide for skønheden," for selv om det måske lyder voldsomt, gør det stort set ikke ondt at få lavet en permanent eyeliner.

Den permanente eyeliner bliver lagt med en mikrotynd nål, der tilfører farve til de yderste hudlag kun 0,08 mm dybt. Mineralfarven, der anvendes, er allergitestet og EU-godkendt og særdeles velegnet til sart hud.

Behandlingen tager ca. 1½ time og udføres af Nabila Kehlet, der er uddannet linerist fra den anerkendte Long-Time-Liner i Oslo.


Eyelineren holder ikke evigt, men har en levetid på omkring 3-5 år afhængig af hudtype, alder og farvevalg. Det anbefales, at man 1 gang årligt får en opfyldning for at holde farven ved lige.

Ud over at du slipper for den tidskrævende makeuplægning hver morgen, kan permanent makeup desuden være en fantastisk løsning, hvis du f.eks. lider af hårtab, dyrker sport eller er allergisk over for kosmetik. Med et værdibevis kan du vælge at få eyelineren lagt enten over eller under øjet, og med to værdibeviser kan du få både øvre og nedre eyeliner.

Så giv dig selv flotte øjne firetyvesyv - og et par års hyggelig morgentid.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.12.2011 til 16.03.2012.
Bestil tid på tlf.: 39 61 54 84 eller online på www.lavidanabila.dk
 
Intet max. på værdibevis pr. person
 
Intet max. på værdibeviser til salg

Eyelineren har en levetid på 3-5 år afhængig af hudtype, alder og farvevalg.

1 værdibevis gælder permanent eyeliner
enten over eller under øjet. Ved køb af to værdibeviser er det muligt at få lavet både øvre og nedre eyeliner.Information

Åbningstider:

Man-fre: 9-17

Aftalepart

La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
CVR: 35648798

Adresse

Jægersborg Allé 31 A
2920 Charlottenlund
  • La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
    Jægersborg Allé 31A
    2920 Charlottenlund
Vælg variation
Vælg variation