shiatzumassage_014.JPG
shiatzumassage_001.JPG
shiatzumassage_002.JPG
shiatzumassage_004.JPG
shiatzumassage_006.JPG
shiatzumassage_007.JPG
shiatzumassage_008.JPG
shiatzumassage_009.JPG
shiatzumassage_010.JPG
shiatzumassage_011.JPG
shiatzumassage_013.JPG

Boost din krop med 1 times shiatsu-massage i Indre By

325,- / 650,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 times behandling med traditionel japansk shiatsu-massage hos Kropsalliancen i Nansensgade i Indre By - og boost din krop på en naturlig måde

Skønheden af shiatsu

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

"Er du klar til at komme på en lille rejse," spørger Tine Lönborg, da jeg er på besøg i hendes lokale i Nansensgade, der er fyldt med tændte lys, en Buddha i skrædderstilling og æteriske olier i vindueskarmen. "Hvis du bare lægger dig på maven her," siger hun og peger på en futon midt på gulvet.

Shiatsu er en gammel japansk form for kropsterapi. Den særlige fingertrykmassage er bevidsthedsskabende, og ligesom i klassisk akupunktur arbejdes der også med meridianer. "En vissen blomst liver op med vand, og på samme måde giver shiatsu dig ny energi og flow i kroppen," forklarer Tine med en rolig stemme og smittende gnist.

Kropsbevidsthed og sund livsstil er ikke nyt for Tine Lönborg. Hun blev uddannet shiatsuterapeut i 1996 på Ohashi Institute i New York og spiste allerede raw food i 1982. Hun boede i New York i over 15 år, hvor hun også arbejdede med shiatsu. Hun har taget den gode livsenergi med hjem derfra og har siden 2006 givet den videre til danskerne i klinikken, Kropsalliancen.

Mens jeg ligger på madrassen, strømmer beroligende musik ud i lokalet akkompagneret af Tines bløde hænder og faste greb. Hun arbejder med skiftevis hurtige og langsomme tryk og stræk gennem fødder, ben, ryg, arme, skulder, nakke og hoved. Det løsner og lindrer. Jeg falder hen i en tilstand af ren ro, og Tine guider mig gennem behandlingen. "Forestil dig, at du trækker vejret ind gennem fødderne, så din vejrtrækning kommer helt ned."

Tilbage på fortovet i Nansensgade er jeg i en helt anden verden, men min rejse er ikke slut endnu. Jeg mærker, hvordan min krop har fået en sjælden opmærksomhed, som giver mig fuld tilstedeværelse og et skud god energi. Tine har givet min krop og sind et skub til at komme hjem til sig selv igen. Tak.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.12.2011 til 14.06.2012.

Max 1 værdibevis pr. person

Max 200 værdibeviser til salg

Bestil tid på tlf.: 22 58 20 47

Oplys referencenr ved bestilling.

Afbestilling skal ske 24 timer før ellers kan værdibeviset anses som brugt.Information

Åbningstider:
Efter aftale

Anmeldelser

sanum.dk

"Tine Lönborg kan varmt anbefales. Hun er shiatsu massør, udøver zoneterapi og underviser i yoga."

Set på sanum.dk

Aftalepart

Kropsalliancen
CVR: ??

Adresse

Nansensgade 55
Kbh N
  • Kropsalliancen
    Nansensgade 55
    1366 København K
Vælg variation
Vælg variation