50% på et værdibevis til designersmykker eller smykke-materialer fra Irene From i Kompagnistræde

Ægte smykker

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

Irene From er stedet til dig, der ikke går på kompromis med kvalitet. Du finder udelukkende ægte materialer; sølv, guld samt ægte perler og sten.

Når du ringer på hos Irene From i Kompagnistræde 21, bliver du med det samme buzzet ind i en verden af perler, sten, smykkedele, værktøj og ikke mindst færdige smykker. Irene From udgav sin første bog om smykkefremstilling i 1997 og åbnede den første butik i Frederiksgade i 2002 og har siden haft butik i Store Kongensgade, indtil hun for 1 år siden flyttede ind i Kompagnistræde. Alt i alt har Irene From 18 års erfaring med smykkebranchen.

Newsletter.jpg

Irene From beskriver butikken, som "et spændende sted, med kvalitetsbevidste kunder, der har interesse i at lave ægte smykker." hun uddyber: "..det absolut vigtigste for mig er, at vi kan stå 100 % inden for de materialer, vi langer over disken, og derfor har jeg taget et valg, der betyder absolut ingen uægte materialer. Sølv er sølv og guld er guld og sådan er det bare."

Flere af Irene Froms kunder har fulgt hende gennem årene pga. hendes ekspertise i smykke design og materialer, men også fordi Irene From er det eneste sted i København, der udelukkende sælger ægte materialer.

Irene From afholder løbende Inspirationsaftner/workshops og heldagskurser, hvor du kan blive inspireret, få demonstrationer, afprøve teknikker, råd og vejledning til dine igangværende projekter, udvikle tips, tricks og ideer med andre smykke entusiaster.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.11.2010 til 19.02.2011.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-torsdag 10.00-17.30
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-16.00

www.irene-from.dk

Anmeldelser

Trustpilot.dk

"Flotte varer og fin service.
Har gentagne gange købt ind i forretningen, fordi det er kvalitetsvarer, man får. Tillige god betjening og kvalificeret vejledning. Kan kun anbefales.
Irene Froms hjemmeside er altid et besøg værd for at udvælge varer og få gode ideer og opskrifter."

Set på trustpilot.dk

Trustpilot.dk

"Super service og kvalitet
Irene From leverer både super service og kvalitet, samtidig med de er fantastisk kreative. Jeg oplever en super vejledning i forretningen og har også fået en fantastisk vejledning pr. telefon. Jeg kan kun rose og anbefale firmaet til andre. Kvaliteten af deres produkter er helt i top."

Set på Trustpilot.dk

Aftalepart

Irene From
CVR: ??
  • Irene From
    Irene From
    Kompagnistræde 21
    1208 København K
Vælg variation
Vælg variation