2 x Karrierebar burgere med kartoffelbåde for 150,-

Tjenerne gik baglæns i to måneder

Frederik Plum

Når sommervejret lægger sig over byen, er der få steder hvor københavnerne samles som i Kødbyen. Karrierebar har allerede opnået klassikerstatus, selv om stedet kun har eksisteret i to et halvt år. Dagens Tilbud gælder 2 for 1 på burgere med kartoffelbåde for 150 kr. (norm. pris 300 kr.) fra Kødbyens kunstneriske fest-laboratorium, og når det er varmt i vejret, er der udendørs servering, grill og dj's til kl. 23.

Karrierebar ligger i en fredet slagterhal i Kødbyen. Derfor må der ikke røres for meget ved det gamle interiør, fortæller Sine der bestyrer baren, men der er alligevel blevet installeret en del kunstværker i lokalerne: "Mere end 30 forskellige internationale kunstnere har bidraget med værker til Karrierebar. Lamperne f.eks. er lavet af Olafur Eliasson og alt fra baren til toiletterne, er værker af forskellige kunstnere." Bardisken er Jeppe Heins bidrag, den flytter sig ca. 40 cm frem og tilbage, så det gælder om at holde øje med din drink, når du står og sipper cocktails.

Der er altid nye detaljer at finde i Karrierebar. Bag bardisken finder du for eksempel en lille væskebeholder med fire haner. Den minder om en russisk samovar lavet i glas. Sine fortæller, at det er en absinth-fontaine. Og hvis det ikke er outreret nok for dig, så har Karrierebar to gange gennemført et kunstværk af den tysk/britiske kunstner Tino Sehgal. Alle tjenere gik baglæns imens de serverede. "Vi har gjort det to gange, og alle reagerer ret stærkt på det hver gang. Det er sjovt, selvom det er udfordrende", fortæller Sine.

"I denne weekend kommer der, udover karrieres resident dj's, fire islandske dj's og spiller på pladsen udendørs om eftermiddagen", fortæller Sine, og afslutter: "Og det var jo Islands nationaldag torsdag, så der er høj stemning blandt islændinge. Jeg tror det bliver endnu en god fest."

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.06.2010 til 21.08.2010.
??


Information

Åbningstider:

Tor: kl. 16-24

Fre-lør: kl. 16-04

(Køkkenet har åbent fra 18-22)

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Karrieres nye 11 menys madoplevelse ervirkelig verdensklasse. Harmrende gode kokke og god stemmning og rimelige priser i forhold hvad man får andre steder. Deres forskellighed fra andre steder giver sig udtryk i indretning og påfund . Skide godt sted"

Set på mitkbh.dk

AOK

"Contemporary art & social life er undertitlen på det 600 kvadratmeter store galleri kombineret med cafe, bar og restaurant og club, som den anerkendte kunstner Jeppe Hein og hans søster Lærke Hein står bag."

Set på aok.dk

Aftalepart

Karriere Bar
CVR: ??
  • Karriere Bar
    Flæsketorvet 57
    1711 Kbh. V
Vælg variation
Vælg variation