lampe1.jpg
lampe2.jpg

Pep stuen op med en Peony-standerlampe

499,- / 3.995,-
Udsolgt
  • 88% rabat
  • Slutter om

Pep stuen op med en Peony-standerlampe fra det London-baserede designfirma Innermost. Skærmens laser-skårede blomstermotiv kaster spektakulære skyggemønstre på dine vægge

Fantasifremkaldende lysbilleder

Journalist: Mads Emil Wivel

Dagens Downtown-tilbud er en Peony-standerlampe tegnet i 2009 for Innermost af det unge designtalent Meiha Tsang. Lampen har en sort, laser-skåret skærm, der gør, at lyset fra pæren projicerer fantasifremkaldende lysbilleder på vægge, loft og andre genstande, der er så heldige at stå i nærheden. Lampen har et enkelt, sort look og passer perfekt ind i en moderne Københavnerstue.

Innermost har siden etableringen i 1999 formået at sætte deres stilskabende, skæve præg på alt fra designhoteller og restauranter til avisredaktioner og tøjbutikker i storbyer verden over. Mest kendt er nok deres Jeeves-lamper, der ligner en klassisk engelske bowlerhat med indvendigt betræk af gyldent aluminium - simpelt og genialt.

Peony-lampen, Jeeves-lampen og flere af Innermosts andre produkter har et minimalistisk barok-look, der har præget internationale design-tendenser de seneste par år. Tendensen har fx manifisteret sig i store, sorte lysekroner og herskabelige plastikmøbler - bedst kendt er Philip Starcks royalt udseende Louis Ghost-stol, produceret i transparent  polykarbonat.

Stilen er populær i storbyer som London, Paris og Hongkong, og herhjemme har skandinaviske Muuto i et par af deres produktioner også taget stilen til sig. Vi har kun 86 lamper til salg, og de bliver uddelt efter det gode gamle først til mølle-princip. Så du skal stå tidligt op, hvis du vil have fingrene i Peony.

Tekniske detajler om Peony-standerlampen:

Designet af Meiha Tsang for Innermost.

Bredde/Diameter: 46 cm.

Højde: 188 cm.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.12.2011 til 12.03.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 86 værdibeviser til salg.

Fragten er inklusiv prisen.

Der er 1 uges levering.

Lamperne bliver solgt af Innermosts forhenværende agent i Danmark og bliver leveret fra et lager i Glostrup.

Al henvendelse vedr. produktet sker til On Line Logistic på tlf. 28 83 78 62. Telefontid 9-19.

Du får automatisk lampen tilsendt efter køb til den adresse du indtaster ved køb.

Ønsker du at returnere varen, skal du selv betale fragten.Information

??

Aftalepart

Peony (konkurs)
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation