sushi_003.jpg
sushi_001.jpg
Sushi_002.jpg

??

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på lækker og frisk sushi på Sankt Annæ Plads. Del med en du holder af - for der er mere end nok til to

Kulinarisk smuttur til Asien

Skribent: Sarah Svale

Foto: Kim Bjærre

Hos Sushi.com kan du få en anderledes sushi oplevelse midt i byen. Perfekt til en aften med en du holder af. Du kan vælge at tage sushien med hjem eller nyde den i Sushi.coms hyggelige lokaler.

I en kælder på Sankt Annæ Plads ligger en skjult perle. Så snart man træder ind i Sushi.com kan den hyggelige atmosfære mærkes, og jo længere ind man kommer, vil man finde små underfundige input, der har en sjov historie tilknyttet. Betjeningen er åben, venlig og tjenerne søde og villige til at svare på alle spørgsmål.

Ved hvert bord finder man to små knapper, hvis man trykker på den ene, kommer der straks en tjener, for hos Sushicom er betjeningen vigtig. Man behøver derfor aldrig at sidde og vifte forgæves efter en tjener.

Indehaver Yadi er oprindeligt fra Kina, og har fem års erfaring som sushi kok, man må derfor sige, han er rustet til at servicere de sushiglade danskere. Yadi har altid været fascineret af det Japanske køkkens mest karakteristiske ret, sushien, men han elsker også at eksperimentere og opfinde anderledes og spændende madoplevelser.

Den hyggelige restaurant er spændende indrettet med alverdens ting fra fjerne himmelstrøg. Mange af tingene har Yadi selv fundet, og stort set alt har en personlig historie tilknyttet. Restauranten har plads til 34 gæster, men åbner snart et ekstra lokale, mest beregnet til selskaber, som Sushi.com også tager glædeligt imod. Hvis man ikke har mulighed for at nyde restaurantens dejlige omgivelser, er det også muligt at få den skønne mad med hjem.

Dagens tilbud giver 50% på sushi fra Sushi.com, med tilbuddet får du 32 stykker sushi, to sticks med enoki svampe og en skål med Edamame bønner.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.11.2010 til 31.01.2011.

Max 1 værdibevis pr. person

Bestilling skal ske på telefon 33 33 80 88 eller e-mail Yadi@sushicom.dk. Der kan bestilles efter kl. 15.

Der kan ikke bestilles mellem d. 24/12 og d. 31/12.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tors: 11-21

Fre-lør: 11-22

Søn: 12-21

sushicom.dk

Aftalepart

Sushi.com
CVR: ??
  • Sushi.com
    Sushi.com
    Sankt Annæ Plads 19C
    1250 København K
Vælg variation
Vælg variation