famelyfokus_001.JPG
famelyfokus_002.jpg
famelyfokus_003.JPG
famelyfokus_004.JPG
famelyfokus_005.JPG

Få 35 min. lipomassage, der synligt reducerer appelsinhud

199,- / 500,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Få 35 min. lipomassage hos Family Focus på Amager. Kombinationen af dybdegående bindevævsstimulation og lymfedrænage mindsker synlig appelsinhud

Få en fast og velformet krop

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Fotograf: Kim Bjærre
 
I starten kilder det lidt, og bagefter niver det. Maskinen giver en klikkende lyd, hver gang den støder på ophobninger af affaldsstoffer, og min hud begynder at klø, da jeg tester behandlingen hos det lille intime træningsstudie Family Focus.

Det er mine lår og balder, der står for skud, fordi der efterhånden er kommet en del kapsellignende fordybninger, som ligner strukturen på en kæmpeappelsin. Og ligesom mange andre kvinder vil jeg gerne af med dem.

Kvinder har særlige fedtdepoter på lår, balder og mave, som sikrer, at de har energi og næring nok til at blive mødre. Det er helt naturligt, og fedtet ligger i små depoter mellem overhuden og musklerne, der er adskilt af bindevæv. I takt med alderen bliver bindevævet stivere og trækker sig sammen, og så opstår der cellulite. Det er det, jeg er vidne til, når jeg ser mig selv i spejlet bagfra.

Hos Family Focus kan de synligt reducere cellulite ved hjælp af lipomassage, som modellerer fedtdepoterne ved at stimulere bindevævet og gøre det mere elastisk med en såkaldt Cellu M6 endermologie-maskine.

"Jeg troede ikke på det i starten, men så prøvede jeg det selv. Jeg havde sådan en delle på maven efter fødslen, som jeg ikke kunne komme af med, og den blev tydeligt reduceret. Det er selvfølgelig ikke en vidundermaskine. Det gælder om at overfalde problemet fra så mange sider som muligt ved at spise sundt og dyrke motion, og her kan lipomassagen tage det sidste," siger Josephine Skjelmose, der har Family Focus sammen med sin søster.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.12.2011 til 13.06.2012.

Tidsbestilling på tlf. 22 45 25 72.

Tilbuddet gælder 1 person, men du kan købe flere værdibeviser.

Bemærk: Der skal flere behandlinger til for et synligt resultat.

Du skal melde afbud til en aftale senest 24 timer før, ellers mister du dit værdibevis.Information

Åbningstider:

Man-søn: Efter aftale.

Anmeldelser

familyfocus.dk

"Jeg stod til at skulle tage billeder til min kommende bog; 40 min bare røv - En kvindes bekendelser fra det sidste år i 30´erne. Og selvom jeg godt nok ikke skal vise helt bar nummi, så er jeg, lad mig bare sige det som det er, sparsomt påklædt på bog omslaget.
   Derfor trippede jeg let på tåneglene af begejstring, da Malene fra Family Focus, første gang jeg kom i centeret, ivrigt åbnede døren ind til "Få-strammet-hylsteret-op" rummet, og sagde:
    - Og her har vi så vores LPG maskine.
   Begejstringen kunne næsten ingen ende tage, for havde faktisk prøvet det før, for nogle år tilbage, med gode resultater."

Malene Hasselblad (set på familyfocus.dk)

Aftalepart

Female Fitness
CVR: 32394868

Adresse

Norgesgade 10, gaden
2300 KBH S
  • Female Fitness
    Norgesgade 10
    (Indgang fra Syvens Allé)
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation