AIAIAI001.jpg
AIAIAI002.jpg
AIAIAI003.jpg

AIAIAI & Røde Kors tilbyder dig de populære Swirl Earphones

295,- / 590,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

AIAIAI giver dig et fantastisk juletilbud - støt Røde Kors & få fingrene i de populære Swirl Earphones udviklet af AIAIAI & designet af KiBiSi

Lyt til din yndlingsmusik & støt Røde Kors

Journalist: Rose Maria Værnet & Nikolaj Skaarup-Rex

Danske AIAIAI blev dannet i 2005 og er siden blevet en rivende kreativ succes. Deres hovedtelefoner er indbegrebet af gennemført kvalitet og dansk design, og flere professionelle DJ's sværger i dag til AIAIAI. I år kan du lægge et par af disse dødsenslækre hovedtelefoner under træet.

AIAIAI's produkter sikrer altid en kombination af lækkert design og enestående lydoplevelse. Dette gælder også Swirl Earphones, der er udviklet i samarbejde med dygtige KiBiSi og fås i fire farvekombinationer - sort, petroleumsblå, sandfarvet og gul.

Modellen er et materielt kvalitetshåndværk med et unikt udtryk, hvor der er lagt vægt på holdbarhed, komfort og ikke mindst en imponerende lydkvalitet. De medfølgende fem ekstra par silikoneørepropper sikrer optimal komfort for dit øre og er samtidig støjisolerende, så du kan lukke byens larm ude. Med hovedtelefonens integrerede mikrofon og fjernbetjening, får du fuld kontrol over din iPhone og kan både styre opkald og musik.

Når du køber tilbuddet vælger du, hvilken farve du ønsker dine hovedtelefoner i og indtaster leveringsadresse. Levering er inkluderet i tilbuddet.

AIAIAI, det bliver en god jul!

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.12.2011 til 11.03.2012.

Max. 800 værdibeviser til salg.

Ved købet vælges farve på hovedtelefoner samt indtastes leveringsadresse. Røde Kors sender dig efterfølgende hovedtelefonerne til den valgte adresse.

Prisen på levering er inkluderet i tilbuddet.Information

??

Aftalepart

AiAiAi/ Røde Kors
CVR: 20700211
Vælg variation
Vælg variation