koebenhavnerspillet_001.jpg
koebenhavnerspillet_002.jpg

Få det prisvindende brætspil ’Det Store Spil om København’

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få det prisvindende brætspil ’Det Store Spil om København,’ der er et moderne og lækkert designet spil om den pulserende hovedstad

Skal vi spille?

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen


Københavnerspillet er 'det nye Matador.' På pengesedlerne ses kendte københavnere som Natasja Saad, Simon Spies og Carl Jacobsen. De små plastikbiler er erstattet af miljøvenlige cykler. I stedet for huse og hoteller bygger du vindmøller, der kan levere grøn energi og antennesystemer til online kommunikation, og 'Prøv Lykken' er genfortolket og erstattet af eventkort, hvor du i stedet for at ryge i fængsel kan blive smidt ud af Riccos Kaffebar for at bestille en decaf soya latte.

"Vi har åbnet op for byen og bygget spillet op af flere elementer end det klassiske Matador. Samtidig har vi gjort spillet til en mere levende fortælling, ved at bringe virkelige historier og begivenheder ind i spillet," siger Rasmus Balslev, der har udviklet Københavnerspillet i samarbejde med We are Sailing.

Hvordan fremtidens København ser ud vides endnu ikke, men i Københavnerspillet har du mulighed for at udvikle netop din udgave af byen. På cykelryg udforsker du byen, som konstant byder på fristelser, der kan gøre hele forskellen for dig. Et besøg i Kødbyen eller på Det Kongelige Bibliotek kan skabe de muligheder, der skal til for at netop din vision om fremtidens København vinder kapløbet. Der er ingen rigtige valg - kun dine beslutninger og lidt held kan gøre dig til vinder.

God vind og velkommen til fremtidens København.

Afhentning
Spillet skal afhentes hos kaffe- og cykelbutikken Baisikeli på Vesterbro på Ingerslevsgade 80, 1705 KBH V. Her kan du få repareret din cykel, mens du nyder en kop friskbrygget Fair trade-kaffe - i spillet såvel som i virkeligheden.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.12.2011 til 31.12.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Spillet skal afhentes hos kaffe- og cykelbutikken Baisikeli på Vesterbro på Ingerslevsgade 80, 1705 KBH VInformation

Åbningstider:

Man-søn: 8-18

24. og 31. dec: 8-12

Lukket d. 25. og 26. dec 2011 + 1. jan. 2012

Aftalepart

B.Production
CVR: 26799163

Adresse

Fredericiagade 6 i kælderen tv
1310 København K
  • B.Production
    Ingerlevsgade 80
    1705 København V
Vælg variation
Vælg variation