Nyd sunde og lækre bistroklassikere på den nyåbnede Bistrot Bobo i Østbanegade. Spis for 350,- og betal 175,-

Franske hverdagslækkerier på Bistrot Bobo

 

Skribent: Stine Danving

Foto: Kim Bjærre

Bistrot Bobo byder velkommen til en hverdagsmiddag ud over det sædvanlige.

Når man træder ind i de lyse lokaler med smukke, mørke træmøbler oplyst af rigeligt stearinlys, er man ikke i tvivl om, at man befinder sig i en mondæn og tjekket københavnerrestaurant, hvor der hverken er gået på kompromis med interiør eller menu. På den stemningsfulde restaurant kan du hygge med veninden, vennerne eller kæresten og nyde franske bistroklassikere til rimelige priser med behagelig baggrundsmusik. Bistroen arbejder ud fra konceptet om kvalitet i hverdagen med plads til både store og små, hurtig betjening og nærende retter.

Trods det kun er en lille måned siden, at Bistrot Bobo slog dørene op for første gang, har den hyggelige restaurant allerede taget københavnerne med storm. Bistroen er ejet af restauratør Morten Bech Køster, der også driver gourmetrestauranten No 1 i Århusgade på 11. år.

Morten har set et stigende behov for en hverdags- og familierestaurant på Østerbro og valgte selv at gøre noget ved problemet. "Jeg har i mange år undret mig over, at et restaurantbesøg i København så sjældent foregår på gæstens præmisser. At man som familie fx bliver set skævt til, fordi man har børnene med, eller at det er næsten umuligt at få både smag, kvalitet, sundhed og hurtighed på samme tid. På Bistrot Bobo er der plads til alle, både dem, der vil have tunge, franske gryderetter og dem, der trænger til en frisk salat. Gode retter, god kvalitet, sund mad og hurtig servering. Det som jeg selv har brug for en hverdagsaften efter en lang dag på kontoret," siger Morten.

Med Dagens Tilbud får du et værdibevis der kan bruges efter kl. 19.30 og småbørnsfamiliernes rush hour. Så tag veninden, kæresten eller familien under armen og nyd hverdagen med franske bistrolækkerier!

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.11.2010 til 17.02.2011.

Kan indløses mandag-fredag efter kl. 19.30Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag - fredag kl. 17-24

http://www.bistrot-bobo.dk/

Anmeldelser

AOK

"Var på Bistrot Bobo med 5 veninder og en lille pige på ét år, og det var en helt fantastisk oplevelse. Betjeningen var hurtig, sød, hjælpsom og smilende. Der var i hele restauranten en rigtig god uformel og hyggelig stemning - med glade tilfredse mennesker. Vi var alle 6 meget overraskede over madens høje kvalitet til de lave priser. Anden, bøffen, gedeostsalaten, muslingerne og frikadellerne til den lille kan varmt anbefales. Superlækkert!"

Set på aok.dk

AOK

"Vi var 4 voksne som besøgte Bistrot Bobo (uden børn) en onsdag aften. Hyggeligt og uformelt sted, hurtig og sød betjening og lækker mad, som ikke koster en bondegård."

Set på aok.dk

Aftalepart

Bistrot Bobo
CVR: ??
  • Bistrot Bobo
    Bistrot Bobo
    Østbanegade 103
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation