noerrebrobryghus_001.JPG
noerrebrobryghus_002.JPG
noerrebrobryghus_003.JPG
noerrebrobryghus_004.JPG
noerrebrobryghus_006.JPG
noerrebrobryghus_007.JPG
noerrebrobryghus_008.JPG
noerrebrobryghus_009.JPG

Gourmet-smørrebrød på Nørrebro Bryghus

168,- / 336,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Besøg Nørrebro Bryghus og få serveret 2 x 3 stykker hjemmelavet smørrebrød og 2 x 1 valgfri ostetallerken eller dessert. Kan først benyttes fra 2. januar

En duft af malt

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

Der dufter dybt og kraftigt af kogt malt, da Downtown besøger Nørrebro Bryghus en torsdag ved frokosttid. De store metalkedler koger og brummer og indhyller hele bryghuset i en krydret aroma, som gør det til en særegen, sød oplevelse at trække vejret. En ung fyr - der formodentlig har scoret sit drømmejob - går rundt med reagensglas og andre ølbrygger-remedier og sørger for, at alt går ordenligt for sig i kedlerne.

Vi sætter os til rette ved et bord med udsigt over kedlerne og får serveret en tallerken med 3 delikat-udseende stykker smørrebrød hver. Smørrebrødet skifter pålæg efter råvarernes tilgængelighed og kokkenes temperament, men holder sig altid inden for kategorien 'traditionel dansk frokost med plads til nyfortolkninger'.

Vi prøvesmagte:

- Sprængt oksebryst med peberrod, hjemmerørt mayo, surt og karse.
- Lamme-rilette med syltede rødløg, grov sennep og frisk purløg.
- Æg med citron, dild, rå løg og masser af rejer.
- Ostetallerken med Morbier Cremeaure, Bleu de Causse, Peccorino Sardo, sødt og knas.
- Tarte Tatin med æbler, kanel og vaniljeis.

Al smørrebrødet var hjemmelavet og så tilpas højtbelagt, at det var ekstravagant uden at være overlæsset. Jeg vil fremhæve lamme-riletten, der ikke er sædvanelig dansk smørrebrødspålæg, men som smagte virkelig dejligt. Det fede, smagfulde lammekød fik godt modspil af de syrlige, syltede rødløg og befandt sig rigtig godt på det hjemmebagte rugbrød.

Ostetallerkenen bød på et godt miks af mildt cremede, kraftigt lagrede og smagfulde, tørre oste med sprød knækbrød og lidt syltede sager. Desserten var den franske æbleklassiker Tarte Tatin - en personlig favorit - som smagte helt og aldeles fortræffeligt.

Øl er ikke en del af dagens tilbud, men når nu I befinder jer i et bryghus, vil det næsten være synd ikke at ledsage smørrebrødet med et glas øl eller to. Vi smagte en lys og mild Stuykman Wit som starterøl, en rund og fyldig Ravnsborg Rød til smørrebrødet, en bitter Indian Pale Ale med kraftig humlesmag til osten og en frugtig La Granja Stout til desserten.

Skål!

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.01.2012 til 31.03.2012.

BEMÆRK: Værdibeviset kan først bruges fra d. 2. januar.

Kan benyttes man-lør mellem 11.30 og 15.

Du skal ringe og bestille bord på tlf. 35 30 05 30.

Tilbuddet gælder for 2 personer.

Værdibeviset kan ikke kombineres med andre tilbud.Information

Åbningstider:

Man-tors: 11-24
Fre-lør: 11-02
Søndag: Lukket 

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Et fantastisk sted. Jeg har været en stor fan af Nørrebrobro Bryghus siden første gang, jeg besøgte stedet for nogle år siden. De har en super restaurant, og så er der øllene i baren, mmm. Det er et rigtig rart sted med god stemning, pæn indretning og et blandet klientel. Og så er folkene i baren nogle af de mest imødekommende, flinke og snakkesalige mennesker, du finder på en bar."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Nørrebro Bryghus
CVR: 26882451

Adresse

Hans Tavsensgade 29 st.tv
2200 København N
  • Nørrebro Bryghus
    Ryesgade 3
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation