kropsklinikken_002.JPG
kropsklinikken_001.JPG
kropsintstitutet_006.jpg
kropsintstitutet_004.jpg

Afgift kroppen med infrarød sauna

150,- / 300,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få velvære og varme i vinterkulden med infrarød sauna hos Kropsinstituttet. Den infrarøde varme slanker og afgifter kroppen for affaldsstoffer

Fornyet energi i vinterkulden

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

Der er levende lys og dæmpet musik i Kropsinstituttets venteværelse, og der dufter mildt af blomster. Her er rum for at komme i en afslappet og rolig stemning, inden behandlingen skal starte. Mens jeg venter på, at min behandler, Martin, kommer og henter mig, sipper jeg vand med aktivt kul og lidt urtete, og falder lige så stille ind i stemningen.

Behandlingen starter med, at Martin sætter mig grundigt ind i brugen af den infrarøde sauna, som er en solokabine, jeg selv skal betjene. Han forklarer, at den virker afstressende og udrensende for kroppen, fordi panelerne i saunaen afsender bølger, der skaber vibrationer og varme i kroppen, som når dybere ind under huden end en almindelig sauna. Hos Kropsinstituttet har de et af de bedste infrarøde solosystemer i landet, og effekten er derfor optimal. Systemet er enkelt at bruge, og jeg kan selv justere varmen, alt efter hvilken effekt jeg ønsker. Alt imens min krop sveder, skal jeg blot ligge og slappe helt af til den meditative musik, der spiller i baggrunden, og fordi mit hoved er frit fra maskinen føles varmen ikke tyngende som i almindelige saunaer. Jeg tilbringer 40 afstressende minutter derinde. Musikken er beroligende, og jeg falder ind og ud af søvnen, alt imens jeg sveder igennem. Efter behandlingen føles min krop let, og mine ellers ømme og anspændte muskler er løsnede op, og da jeg ser på det hvide håndklæde, hvor jeg har ligget, er effekten af behandlingen ikke til at overse.

Jeg drikker rigeligt med væske efter. Martin har ladet mig vide, at den kan sammenlignes med at dyrke motion. Jeg forlader Kropsinstituttet med en følelse af velvære; afslappet og gennemvarm i kroppen.

Bonusinfo:

 • Infrarød varme trænger let ind i kroppen og skaber en afslappende, indre varme. Modsat solens stråler skader den infrarøde varme ikke din hud.
 • Den infrarøde varme fjerner snavs og urenheder i huden.
 • Panelerne i den infrarøde sauna afsender elektromagnetiske bølger, der skaber vibrationer og varme i kroppen, der simpelthen gør det lettere for kroppen at udskille giftstoffer.

Solo System kan have effekt på:

    * Højt blodtryk

    * Smerter

    * Afgiftning af tungmetaller

    * Udrensning

    * Manglende energi

    * Dårlig blodcirkulation

    * Høje kolesteroltal

    * Stress

    * Betændelse i kroppen

    * Stive led

    * Fibromyalgi

    * Slid- og ledegigt

Betingelser

 • Kan indløses fra 09.12.2011 til 08.06.2012.

Max 1 værdibevis pr. person

Max 500 værdibeviser til salgRing og bestil til på tlf 33 32 53 50 eller online på www.kropsinstituttet.dkInformation

Åbningstider:

Man-fre: 8-18

Anmeldelser

www.kropsinstituttet.dk

"Hvilken varme! Som at sidde foran en brændeovn en kold vinterdag, en blød varme, slet ikke aggressiv, som jeg kender fra en almindelig sauna…Da jeg har ligget lidt strejfer min hånd låret, og jeg undres over hvor meget jeg faktisk sveder. Kombinationen af at ligge ned, have hovedet i fri luft og varmen på kroppen får mine muskler til at give efter."

Set på www.kropsinstituttet.dk

Aftalepart

Kropsinstituttet
CVR: 27019803

Adresse

Studiestræde 14 A, 2.sal
 • Kropsinstituttet
  Studiestræde 14A, 2. sal
  1455 København K
Vælg variation
Vælg variation